Hoe kan Todoist met Outlook gebruiken?

Business

Voeg gemakkelijk een Outlook e-mail toe als Todoist taak of opmerking met de Todoist voor Outlook invoegtoepassing.

Eerst, een mededeling van Doist's Head of Windows, Jan Kratochvíl:

"Bedankt voor het gebruiken van de Todoist voor Outlook invoegtoepassing. Helaas zijn we niet van plan om deze invoegtoepassing verder te ontwikkelen. In plaats daarvan hopen we in de toekomst een nieuwe, verbetere Outlook invoegtoepassing aan te bieden. We kunnen ons op dit moment echter nog niet aan een deadline binden. We stellen je geduld erg op prijs."

Dit is hoe de invoegtoepassing werkt:

Een email toevoegen als taak

1. Selecteer in Outlook de e-mail die je in een taak wilt veranderen.
  2. In the Home tab, click on Create Task under the Todoist icon in the top right.
  3. Een nieuwe taak zal geladen worden in de Todoist plugin. De taak zal de naam van de e-mail als titel hebben en een link naar de e-mail als inhoud.
  4. Je kunt deze aanvullen met relevante details zoals labels, prioriteiten, datums of toewijzingen met behulp van de Snel Toevoegen opties.
  5. Klik op Taak toevoegen.

Een email toevoegen als opmerking

1. Selecteer in Outlook de e-mail die je in een opmerking wilt veranderen.
  2. Ga, in de Todoist invoegtoepassing, naar de opmerkingen van de taak waar je de e-mail aan toe wilt toegen.
  3. Klik op de + button om de e-mail toe toevoegen aan je opmerking.
  4. Voeg eventueel tekstuele notities toe in het opmerkingenveld.
  5. Klik op Opmerking toevoegen.
Nadat je de plug-in hebt geïnstalleerd, kun je Todoist rechtstreeks vanuit Outlook gebruiken door rechts boven in op Todoist te klikken. Je hebt volledige toegang tot Todoist zodat je taken kunt toevoegen, voltooien, bekijken en meer, allemaal zonder een nieuw venster te openen.

FAQs

V: Wat zijn de vereisten voor het gebruiken van de invoegtoepassing?

A: Todoist voor Outlook werkt alleen in Outlook 2007 of hoger en ondersteunt alleen 32-bit Outlook.