Een taak bewerken

Business

Soms moet een klein detail van een taak aangepast worden - of dat nu een nieuwe deadline is of een nieuwe prioriteit. Ga als volgt te werk om de titel, datum, project, prioriteit en meer van een taak te bewerken:

Klik met de linkermuisknop op een taaknaam en om het overzicht te openen waarin je de taak kunt bewerken, je kunt hier:

• Bewerk de taaknaam door op het taaknaam-veld te klikken.
  • Plan de taak in door op het inplannen-veld onder de naam van de taak te tikken.
  • Wijs de taak toe aan iemand in een gedeeld project door op het assign_web.svgtoewijzen-icoon aan de rechterkant van de taak te klikken (alleen beschikbaar in gedeelde projecten.)
  • Verplaats de taak naar een ander project door op het web_project.svgproject-icoon te klikken.
  • Voeg labels toe door op het  web_label.svglabel-icoon te klikken.
  • Stel de prioteit in door op het web_flag-outline.svgvlag-icoon te klikken.
  • Stel een herinnering in door op het web_reminder.svgalarmklok-icoon te klikken.
Snel wijzigingen maken of dingen toevoegen doe je door  Snel Toevoegen shortcuts achter de taaknaam in te typen. Verplaats je taak bijvoorbeeld naar het #Werk-project en stel de deadline in voor vandaag door #Werk vandaag aan het einde van de je taaknaam te typen.

Klik met de linkermuisknop op een taaknaam en om het overzicht te openen waarin je de taak kunt bewerken, je kunt hier:

• Bewerk de taaknaam door op het taaknaam-veld te klikken.
  • Plan de taak in door op het inplannen-veld onder de naam van de taak te tikken.
  • Verplaats de taak naar een ander project door op het  win10_project.svgproject-icoon te klikken.
  • Wijs de taak toe aan iemand in een gedeeld project door op het assign_win10.svgtoewijzen-icoon te klikken.
  • Voeg labels toe door op het win10_label-outline.svglabel-icoonte klikken.
  • Stel de prioriteitin door op het win10_flag-outline.svgvlag-icoon te klikken.
  • Stel een herinnering in door op het win10_reminder.svgalarmklok-icoon te klikken.
Snel wijzigingen maken door door Snel Toevoegen shortcuts achter de taaknaam in te typen. Verplaats je taak bijvoorbeeld naar het #Werk-project en stel de deadline in voor vandaag door #Werk vandaag aan het einde van de je taaknaam te typen.

Tik op een taak op het taakoverzicht te openen, waar je:

• De naam bewerken door in het taaknaam-veld te typen.
  • De taak kunt inplannen door op Inplannen te tikken.
  • De taak kunt toewijzen aan iemand in een gedeeld project door op het android_add-person.svgtoewijzen-icoonte tikken.
  • Labels toevoegen via het android_label.svglabel-icoon.
  • De prioriteit instellen via het android_flag.svgvlag-icoon.
  • Eenherinnering instellen via het android_reminder.svg alarmklok-icoon.
  • Verplaats de taak naar een ander project  door op de project-naam of de hoofdtaak te tikken, links bovenaan in het taakoverzicht. .
  • De taak verwijderen via het android_three-dots-icon.svgdrie stippen-icoon → Taak verwijderen

Tik op een taak op het taakoverzicht te openen, waar je:

• De naam bewerken door in het taaknaam-veld te typen.
  • Plan de taak in door op het inplannen-veld onder de naam van de taak te tikken.
  • De taak toewijzen aan iemand in een gedeeld project door op het ios_add-person.svgtoewijzen-icoonte tikken.
  • Labels toevoegen via het ios_label.svglabel-icoon.
  • De prioriteit instellen via het ios_flag.svgvlag-icoon.
  • Eenherinnering instellen via het ios_reminder.svgalarmklok-icoon.
  • Verplaats de taak naar een ander project door op de project-naam te tikken en vervolgens Verplaats taak naar... te selecteren.
  • De taak verwijderen via het ios_three-dots.svgdrie stippen-icoon → Taak verwijderen
Als je iOS toestel iOS 13 of hoger gebruikt, heb je ook de optie om taken te bewerken met behulp van de context menu's.