Een herinnering voor iemand anders instellen

Business

Als je ervoor wilt zorgen dat een teamgenoot een taak niet vergeet, stel dan een herinnering voor hem/haar in.

Wanneer je aan een gedeeld project werkt, kun je een herinnering voor iemand anders instellen en deze op de door jou gekozen datum en tijd laten ontvangen doormiddel van de standaard ingestelde herinneringsmethode: e-mail of push-notificatie.

1. Wanneer je een taak toevoegt of bewerkt in een gedeeld project, klik je op het  web_reminder.svgalarm-klok icoon rechts onderin.
  2. Selecteer het type herinnering dat je wilt instellen (datum en tijd of bepaalde tijd voor de taak).
  3. Afhankelijk van het type herinnering dat je hebt gekozen, kun je een tijd en datum invoeren of een relatieve tijd selecteren.
  4. Klik op je avatar aan de rechterkant.
  5. Selecteer voor welke je persoon je de herinnering wilt instellen.
  6. Klik op Herinnering toevoegen.
  1. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een herinnering voor iemand anders in te stellen op de Windows 10 app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.
  1. Tik op een bestaande taak in een gedeeld project.
  2. Tik op het android_reminder.svgalarm-klok icoon.
  3. Tik op Datum en tijd en voer een deadline en tijd in.
  4. Tik op het android_submit.svgverzenden-icoon.
  5. Tik op je avatar aan de rechterkant.
  6. Selecteer voor welke je persoon je de herinnering wilt instellen.
  7. Tik op het android_submit.svgverzenden-icoon.
  1. Tik op een bestaande taak in een gedeeld project.
  2. Tik op het ios_reminder.svgalarm-klok icoon.
  3. Tik Op een tijd en datum.
  4. Selecteer een deadline en tijd.
  5. Tik op Notificeren.
  6. Selecteer voor welke je persoon je de herinnering wilt instellen.
  7. Tik op Klaar.