Maak iemand admin van je Todoist Business account

Business

Wanneer je een gebruiker die aangesloten is bij je Todoist Business team tot admin wilt benoemen, dan kan dat als volgt:

Je moet zelf een admin zijn om iemand anders admin te maken.
  1. Log in op je Todoist account via https://todoist.com.
  2. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  3. Selecteer Todoist Business Admin.
  4. Ga naar de Gebruikers tab.
  5. Zoek naar de gebruiker die je admin wilt maken en klik op het tandwiel-icoon aan de rechterkant.
  6. Selecteer Maak admin.
Zorg ervoor dat de nieuwe admin van je team op de juiste voet begint met devan start gids voor Todoist Business admins.