Een factuur ophalen voor Todoist Business

Business

Heb je een factuur nodig voor je Todoist Business betaling? Geen probleem!

Je kunt je facturen gemakkelijk als volgt vinden en downloaden:

Alleen team admins hebben toegang tot facturen via de Todoist Business Admin.
  1. Log in op je Todoist account via https://todoist.com.
  2. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  3. Selecteer Todoist Business Admin.
  4. Ga naar deAccount & Facturatie tab.
  5. Scroll naar beneden naar Factuurgeschiedenis.
  6. Hier vind je een overzicht van jouw facturen welke je kunt downloaden en bekijken door erop te klikken.

Om een btw-vrijstelling voor betalingen en facturen te ontvangen, dien je een btw-nummer en adres toe te voegen aan je Todoist Business factuurgegevens voorafgaand aan je volgende betaling.