Hoe kan ik Todoist met Pleexy gebruiken?

Business

Wat is Pleexy?

Pleexy is een automatisatie tool die van Todoist een centrale hub maakt voor alle services die je gebruikt omtrent het web, e-mail, notities, samenwerking, tracking en nog veel meer.

Wat doet de Todoist met Pleexy integratie precies?

Met Pleexy kun je Todoist verbinden met apps zoals Evernote, Gmail en Trello om je e-mails en notities om te zetten in Todoist taken.

Hoe verbind ik Todoist met Pleexy?

1. Bezoek https://app.pleexy.com.

2. Klik op Todoist.

3. Autoriseer je Todoist account om Pleexy toegang te geven tot je Todoist gegevens.

4. Selecteer de app in de lijst die je met Todoist wilt verbinden en volg de stappen om de verbinding via Pleexy op te zetten.

Hoe gebruik ik Todoist met Pleexy?

Dit zijn een aantal dingen die je kunt opzetten met Pleexy:

Maak een verbinding tussen Todoist en Gmail

• Pleexy zal zoeken voor e-mails met ster in de Inbox en zal taken voor deze e-mails aanmaken in je Todoist Inbox project.

• Stel de prioriteit van je taak in aan de hand van de prioriteit van de e-mail.

• Voeg de inhoud van de e-mail toe aan de taak in Todoist.

Maak een verbinding tussen Todoist en Trello

• Pleexy zal alle Trello cards die aan je zijn toegewezen van al je boards en lijsten nemen en zal hier taken van maken in je Todoist Inbox project.

• Maak van Trello checklists sub-taken in Todoist.

Maak een verbinding tussen Todoist en Evernote

• Pleexy zal de to-dos in je Evernote notebooks nemen en hier Todoist taken van maken in je geselecteerde project.

• Groepeer alle to-dos van one note als sub-taken onder een hoofdtaak in Todoist.