Hoe kan ik een terugbetaling aanvragen?

Business

Als je je Premium of Business abonnement binnen 30 dagen na aankoopopzegt , kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling conform ons teruggavebeleid. Het verzoeken van een terugbetaling gaat als volgt:

Todoist Premium

Neem contact op met ons support team om een terugbetaling te verzoeken voor aankopen die zijn gedaan via de website of de Google Play Store.

Apple staat ons (en alle andere developers) niet toe terugbetalingen te verwerken voor betalingen via hun Store. Als je de aankoop via de App Store hebt gedaan, neem dan rechtstreeks contact op met Apple om een terugbetaling te verzoeken.

Microsoft en Doist bieden geen terugbetalingen voor aankopen gedaan via de Microsoft Store. Momenteel wordt het teruggavebeleid van leveranciers voor aankopen die zijn gedaan in de Microsoft Store niet gehonoreerd. Raadpleeg de Microsoft Store’s Terms of Sale voor meer informatie.

Todoist Business

Voordat we je teruggave kunnen verwerken, dien je eerst je Business team op te zeggen:

1. Log in op je Todoist account via https://todoist.com.
  2. Klik op het tandwiel-icoon rechtsboven en selecteer Todoist Business Admin.
  3. Selecteer vervolgens aan de linkerkant de Account en Facturatie tab.
  4. Klik op Todoist Business opzeggen en bevestig dat je het Business team wilt verwijderen door een reden te kiezen, je wachtwoord in te voeren, en vervolgens op Todoist Business opzeggen te klikken.

Neem, zodra dit gebeurd is, contact op met ons support team met een terugbetalingsverzoek en een kopie van het betalingsbewijs of de bestelreferentie.