Een Premium abonnement opzeggen

Business

Je kunt Premium abonnement opzeggen door simpelweg automatisch verlengen uit te zetten. Hoe je dit kunt doen is afhankelijk van de gebruikte betaalmethode:

Creditcard

Creditcardbetalingen die via Todoist gedaan zijn worden automatisch verlengd. Je kunt deze als volgt stopzetten:

1. Log in op je Todoist account via https://todoist.com.
  2. Klik op het tandwiel-icoon rechtsboven en selecteer Instellingen.
  3. Selecteer vervolgens aan de linkerkant de Abonnement tab.
  4. Klik op de Abonnement opzeggen button en bevestig door op Ja, opzeggen te klikken.
Creditcardbetalingen die vóór 15 juni 2018 zijn gedaan, worden niet automatisch verlengd.

PayPal

PayPal-betalingen welke via Todoist gedaan zijn worden niet automatisch verlengd.

App Store

App Store abonnementen worden standaard automatisch verlengd; deze dienen handmatig geannuleerd te worden. Je kunt de optie vinden om de automatische verlenging te annuleren door je Apple ID in iTunes of de App Store te bekijken en vervolgens de optie "Abonnementen" te selecteren.

Google Play Store

Google Play Store abonnementen worden mogelijk verlengd, maar dit is afhankelijk van diverse factoren. In dit geval is het verstandig om je Google Play Store account te controleren om te kijken of daar een abonnement op Todoist actief is. Als dit het geval is, verwijder deze dan direct.

Microsoft Store

Todoist Premium-betalingen via de Microsoft Store worden niet automatisch verlengd.

Veelgestelde vragen

V: Als ik mijn Premium abonnement opzeg, wordt mijn account dan onmiddelijk teruggezet naar de gratis versie?

A: Nee, je kunt je Todoist Premium gebruiken tot deze vervalt. Je account wordt vervolgens automatisch omgezet naar de gratis versie.

V: Ik heb mijn abonnement binnen 30 dagen opgezegd, hoe kan ik een terugbetaling ontvangen?

A: Raadpleeg ons artikel omtrent terugbetalingen voor meer informatie over het aanvragen van een terugbetaling.