Kan ik automatisch verlengen uitzetten voor mijn Business abonnement?

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Als je niet wilt dat je Business abonnement automatisch verlengt, kan je dit uitschakelen door je creditcardgegevens te verwijderen. Dit gaat als volgt:

  1. Log in op je Todoist account via https://todoist.com.
  2. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenen selecteer Todoist Business Admin.
  3. Selecteer vervolgens aan de linkerkant de Account & Facturatie tab.
  4. Klik op Mijn kaart verwijderen.

FAQ

V: Wat gebeurt er wanneer mijn Business abonnement verloopt en ik geen geldige kaart heb?

A: Jij en je team kunnen dan de Business functies niet meer gebruiken, zoals het toevoegen van bestanden, maar je zult wel nog steeds toegang hebben tot al je projecten en taken.

V: Ik heb een geldige kaart opnieuw toegevoegd nadat mijn Business-abonnement verlopen is. Wordt mijn abonnement automatisch opnieuw geactiveerd/verlengd?

A: Ja, je abonnement wordt automatisch opnieuw geactiveerd of verlengd. Als je een geldige kaart hebt toegevoegd maar nog steeds geen gebruik kunt maken van de Business functies, neem dan contact op met ons support team.