Troubleshooting en veelgestelde vragen voor Todoist met Outlook

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Als je problemen ondervindt met de Outlook-invoegtoepassing kun je enkele van de onderstaande oplossingen toepassen.

V: De invoegtoepassing wordt buiten of aan de verkeerde kant van Outlook weergegeven. Hoe kan ik dit oplossen?

A: Om er zeker van te zijn dat de invoegtoepassing aan de juiste kant van Outlook wordt weergegeven dien je mogelijk de Optimaliseren voor compatibiliteit instelling te selecteren:

In Outlook, ga naar BestandOptiesAlgemeenGebruikersinterface opties → selecteer Optimaliseren voor compatibiliteit → klik OK → start Outlook opnieuw op.

V: Wat zijn de vereisten voor het gebruiken van de invoegtoepassing?

A: Todoist voor Outlook werkt alleen in Outlook 2007 of hoger en ondersteunt alleen 32-bit Outlook.

V: Ik heb problemen met het toevoegen van Todoist voor Outlook. Wat kan ik doen?

A: Hier zijn een aantal tips die wellicht kunnen helpen om Todoist voor Outlook te laten werken:

• Leeg je cache in C:\Gebruikers\%userprofile%\AppData\Local\Todoist\Outlook\ (standaard folder). Je kunt alle content in deze map verwijderen, sinds deze opnieuw aangemaakt wordt wanneer je opnieuw inlogt.
  • Verwijder de Todoist voor Outlook invoegtoepassing en installeer deze opnieuw.
  • Wanneer de invoegtoepassing ervoor zorgt dat Outlook crasht, schakel eventuele andere invoegtoepassing uit om vast te stellen of er mogelijk sprake is van een conflict dat het probleem veroorzaakt.

V: Ik krijg een wit, leeg venster op de plek van de invoegtoepassing. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

A: Hier zijn een aantal dingen die je kunt proberen:

• Probeer je proxy-instellingen te wijzigen als de standaard Windows proxy-instellingen niet van toepassing zijn - onjuiste proxy-instellingen voorkomen dat de invoegtoepassing geladen kan worden.
  • Neem contact op met IT om te kijken of firewall- of VPN-beperkingen todoist.* of cloudfront.* blokkeren - als Todoist echter op het web werkt, zou dit niet het geval moeten zijn.
  • Indien je in een Active Directory-omgeving werkt waar Groepsbeleid van toepassing is, zorg er dan voor dat de volgende bestanden ingesteld staan op Onbeperkt: adxregistrator.exe en Todoist.Helper.exe.
  • Schakel als test alle anti-malwaresoftware uit en controleer of de invoegtoepassing dan wel kan worden geladen.
  • Schakel alle andere invoegtoepassingen uit om te bepalen of dit probleem wordt veroorzaakt door een conflict met andere invoegtoepassingen.
  • Installeer een oudere versie van de invoegtoepassing.

V: Wanneer ik op een taak welke aangemaakt is via een Outlook e-mail klik/tik gebeurt er niets. Hoe komt dit?

A: Deze taken linken naar e-mail die alleen geopend kunnen worden vanuit de Outlook invoegtoepassing.

Als je op alle platforms de inhoud van je e-mails wilt lezen raden wij aan om e-mails door te sturen.

V: Soms klik ik op een e-maillink maar gebeurd er niets of de invoegtoepassing blijft zoeken zonder resultaat.

A: Als je de gekoppelde e-mail hebt verplaatst uit de map waarin deze zich bevond toen je de taak aanmaakte, is de link ongeldig geworden en kun je deze niet meer gebruiken. Als dit het geval is, maak dan een nieuwe taak aan vanaf de nieuwe locatie van de e-mail (en misschien wil je de oude taak met de verbroken link ook gelijk verwijderen).

V: Waarom kan ik de Todoist voor Outlook invoegtoepassing niet verwijderen?

A: Dit kan worden veroorzaakt door programma's die op de achtergrond draaien. Hier zijn een aantal manieren om dit op te lossen:

• Sluit Outlook en zorg er via Taakbeheer voor dat alle Todoist-processen beëindigd zijn. Probeer vervolgens de invoegtoepassing te verwijderen.
  • Start je computer opnieuw op in de veilige modus en verwijder vervolgens de invoegtoepassing via het Windows configuratiescherm → Programma's → Programma's en onderdelen.
  • Probeer de invoegtoepassing opnieuw te installeren en verwijder deze vervolgens via het Windows configuratiescherm → Programma's → Programma's en onderdelen.

Gerelateerde zoektermen: Outlook probleem; Problemen met Outlook; AdxTaskPane; Outlook paneel; Outlook versie 1808; 1808