Stel notificatiekanalen in voor Android

Business

Kies de manier waarop je verschillende soorten meldingen van Todoist ontvangt op je Android toestel. Je kunt kiezen tussen een geluid, een trilling of geen van beide wanneer je een herinnering krijgt. Je kunt notificatie-kanalen als volgt aanpassen:

Notificatie-kanalen werken alleen op Android Oreo 8.0 en hoger
    1. Tik op het meer-icoon links bovenin.
    2. Scroll naar beneden en tik op Instellingen.
    3. Tik op Apps en Meldingen.
    4. Tik vervolgens op Meldingen om je Android notificatie-kanalen in te stellen.
    5. Hier kun je de manier kiezen waarop je vier verschillende soorten notificaties wilt ontvangen:
      • Dagelijkse overzicht is je dagelijkse samenvatting van de taken die voorvandaag gepland staan en alle taken die over tijd zijn.
      • Bestandsupload is een notificatie die verschijnt terwijl een bestand naar een opmerking uploadt. Deze verdwijnt nadat het bestand is geüpload.
      • Delen is alle meldingen van gedeelde projecten, zoals opmerkingen, taaktoewijzingen en meer.
      • Herinneringen zijn alle meldingen die je ontvangt van Todoist herinneringen.
    6. Tik simpelweg op een meldingstype om in te stellen of je geluid, vibratie, een visueel display of verschillende andere opties ontvangt. Voor meer informatie over de opties, lees de "How we can set things up" sectie van dit artkel op Androidcentral.com.