Wis je browser cookies

Business

Als je een probleem ondervindt met Todoist en dit niet verholpen wordt door uit te loggen en weer in te loggen, kun je proberen je browser cookies te wissen.

Hier volgen de instructies om je cookies in verschillende browsers te wissen:

Chrome

1. Open Chrome's Instellingen
  2. Scroll naar beneden en klik op Geavanceerd.
  3. Onder Privacy en beveiliging, klik op Instellingen voor content.
  4. Klik op Cookies.
  5. Selecteer Alle cookies en sitegegevens, zoek naar "Todoist" en verwijder alle gerelateerde cookies.
  6. Start Chrome opnieuw op en log in op je Todoist.

Firefox

1. Ga naar het Firefox Options menu.
  2. Selecteer links Privacy &amp: Security.
  3. Klik vervolgens op Manage Data….
  4. Zoek naar "Todoist" en selecteer Remove all shown.
  5. Klik op Save Changes en bevestig deze actie in het pop-up venster door op Remove te klikken.
  6. Herlaad Firefox en log opnieuw in bij Todoist.

Safari

1. Open Safari Settings
  2. Klik op Voorkeuren, en klik vervolgens op Privacy.
  3. Onder "Cookies en websitegegevens", selecteer Beheer websitegegevens...
  4. Zoek naar Todoist gerelateerde items en klik op Verwijder.
  5. Herlaad Safari en log opnieuw in op je Todoist.

Internet Explorer

1. Open Internet Explorer en klik op het tandwiel-icoon.
  2. Ga naar Beveiliging, en selecteer Browsegeschiedenis verwijderen…
  3. Vink Cookies en websitegegevens aan en klik op verwijderen.

Microsoft Edge

1. Open Microsoft Edge's Instellingen.
  2. Onder Browsegegevens wissen, klik op Kies wat u wilt wissen.
  3. Vink Cookies en opgeslagen websitegegevens aan en klik op Wissen.