Ervaar je problemen met Todoist?

Business

Wanneer je problemen ondervindt met Todoist kun je de volgende dingen proberen om dit te verhelpen:

Log uit en log in

Of je nu problemen hebt met het synchroniseren met de server of je tegen een kleine bug aanloopt, probeer uit te loggen en dan weer in te loggen. Veel kleine problemen kunnen op deze manier opgelost worden, inclusief het toepassen van Todoist Premium, incorrecte taak telling en meer. Klik op de onderstaande links voor instructies voor ieder platform:

1. Log uit van Todoist.
  2. Log terug in op Todoist.

Wis je browsegegevens

Als uitloggen en inloggen niet het probleem oplost, probeer dan je browsegegevens te wissen.

Voeg Todoist toe aan je browser's whitelist

Om ervoor te zorgen dat de Todoist cookies correct werken in je browser, voeg Todoist toe aan de whitelist van je browser.

Installeer de app opnieuw

Indien je nogsteeds problemen ondervindt, probeer dan de app opnieuw te installeren.