Voeg Todoist toe aan je browser's whitelist

Business

Zo zorg je ervoor zorgen dat je Todoist cookies in je browser kunt gebruiken:

Chrome

1. Open Chrome's Instellingen
  2. Scroll naar beneden en klik op Geavanceerd.
  3. Onder Privacy en beveiliging, klik op Instellingen voor content.
  4. Klik op Cookies.
  5. Naast Toestaan, klik op Toevoegen.
  • Typ [*.]todoist.com en klik op Toevoegen.
  • Typ [*.]cloudfront.net en klik op Toevoegen.
  • Start Chrome opnieuw op en log in op je Todoist.
  • Firefox

1. Ga naar het Firefox Opties menu.
    2. Aan de linkerkant, selecteer Privacy &amp: beveiliging.
    3. Onder Cookies and Site Data, klik op de Exceptions button.
    • Typ https://todoist.com en klik op Allow.
    • Typ https://cloudfront.net en klik op Allow.
  • Klik op Save Changes.
  • Laad Firefox en log opnieuw in bij Todoist.
  • Safari

Op dit moment is niet mogelijk om third-party sites te whitelisten in Safari. Je kunt alleen third-party cookies activeren of deze volledig blokkeren.

Lees meer over het beheren van cookies in Safari.

Internet Explorer

1. Open Internet Explorer, selecteer de Extra button, en selecteer vervolgens Internet opties.
    2. Open de Beveiliging tab, klik op Vertrouwde websites en klik op Websites.
    • Typ https://todoist.com en klik op Toevoegen.
    • Typ https://cloudfront.net en klik op Toevoegen.
  • Herlaad Internet Explorer en log opnieuw in op je Todoist.
  • Microsoft Edge

Op dit moment is niet mogelijk om third-party sites te whitelisten in Microsoft Edge. Je kunt alleen third-party cookies activeren of volledig blokkeren.

Lees meer over waarom Microsoft Edge op deze manier werkt.