Een Business abonnement opzeggen

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Wanneer je je Todoist Business team niet langer nodig hebt, kun je je abonnement opzeggen door je team te verwijderen.

Wanneer je je Todoist Business account opzegt, wordt je Team Inbox permanent verwijderd. Als hier zich nog taken in bevinden die je wilt gebruiken, verplaatst ze dan vanuit de Team Inbox naar je Inbox of een ander project, voordat je het Business abonnement opzegt.

Je kunt je abonnement als volgt opzeggen:

  1. Log in op je Todoist account via https://todoist.com.
  2. Klik op het tandwiel-icoon rechtsboven en selecteer Todoist Business Admin.
  3. Selecteer vervolgens aan de linkerkant de Account en Facturatie tab.
  4. Klik op Todoist Business opzeggen en bevestig dat je het Business team wilt verwijderen door een reden te kiezen, je wachtwoord in te voeren, en vervolgens op Todoist Business opzeggen te klikken.

De resterende Business abonnement tijd en je Business accountsaldo wordt automatisch geconverteerd en toegevoegd als Premium tijd aan je account.

Als je je team niet meteen wilt verwijderen, maar wilt voorkomen dat het abonnement automatisch wordt verlengd, kun je simpelweg je creditcardgegevens verwijderen in de Account en Facturatie tab. Meer te weten komen.

Veelgestelde vragen

V: Ik had nog steeds een lopend Business abonnement en/of accountsaldo voordat ik mijn Business team verwijderde, maar ik ben teruggezet naar de gratis versie in plaats van Todoist Premium. Wat moet ik doen?

A: Neem contact op met ons support team zodat zij dit kunnen corrigeren door de overgebleven Premium-tijd handmatig toe te passen.

V: Ik heb mijn Business abonnement geannuleerd, krijg ik een terugbetaling?

A: Als je je Business abonnement binnen 30 dagen na aankoop hebt geannuleerd, neem dan contact op met ons support team om een teruggave te ontvangen.

V: Kan ik Todoist blijven gebruiken nadat ik mijn Business abonnement heb opgezegd?

A: Absoluut! Je Team Inbox en toebehorende taken worden verwijderd, maar alle andere projecten en taken zullen er nog steeds zijn. Als je van abonnement wijzigt naar Todoist Premium, heb je ook weer toegang tot al je labels en filters.

V: Ik maak deel uit van een Business team, maar ik wil deze verlaten en al mijn projecten en taken behouden. Hoe kan ik dit doen?

A: Vraag je Todoist Business admin om je van het team te verwijderen. Je kunt na afloop je Todoist account met al je projecten en taken gewoon blijven gebruiken.