Een App Store abonnement handmatig activeren in Todoist

Business

Als je een actief Todoist abonnement hebt via de App Store maar geen toegang hebt tot je Premium-functies, probeer dan het volgende:

Als je een Todoist-abonnement hebt aangeschaft via de macOS App Store:

1. Open de Todoist app.
    2. Klik op het  tandwiel-icoon  rechts bovenin en selecteer Todoist Premium.
    3. Onder de "Upgrade nu" button, klik op Haal abonnement op.

Als je een Todoist abonnement hebt aangeschaft via de iOS App Store:

1. Open de Todoist app.
    2. In het Todoist hoofdmenu, tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
    3. Selecteer Todoist Premium.
    4. Onder de "Abonneer nu" button, tik op Haal abonnement op.
Haal abonnement op werkt alleen op het platform dat je hebt gebruikt om het Todoist abonnement te kopen. Bijvoorbeeld, iOS App Store aankopen kunnen alleen worden opgehaald in de iOS Todoist app.