Hoe synchroniseer je Todoist handmatig

Business

Als Todoist niet automatisch synchroniseert kun je een handmatige sync forceren in je Todoist app. Dit doe je als volgt:

1. In de rechterbovenhoek van je Todoist, klik op het tandwiel-icoon.
    2. Selecteer Sync.
    1. In de rechterbovenhoek van je Todoist, klik op het tandwiel-icoon.
    2. Aan de rechterkant in Instellingen, klik op Synchroniseren.
    3. Klik op Sync.
    1. Open een willekeurige takenlijst
    2. Swipe naar onder om te synchroniseren.
    1. Open een willekeurige takenlijst
    2. Swipe naar onder om te synchroniseren.

Wanneer Todoist nog steeds niet juist synchroniseert na het volgen van deze stappen, volg dan de instructies in dit artikel om het probleem verder te onderzoeken.