Todoist Premium plan wijzigingen December 2018

Business

Op 1 december 2018 hebben we een aantal wijzigingen gemaakt aan Todoist's plannen en prijzen. Dit was de eerste stap in onze langetermijnplanning om een eenvoudiger en meer waarden-gedreven prijsmodel aan te bieden aan al onze gebruikers, onafhankelijk van het plan waar ze gebruik van maken.

Dit is een overzicht van de wijzigingen aan Todoist Premium die plaatsvonden op 1 december 2018:

Todoist Premium prijswijziging

De jaarlijkse prijs voor Todoist Premium werd verhoogd van €32 per gebruiker/jaar naar €36 per gebruiker/jaar (gelijk aan €3 per gebruiker/maand gefactureerd op jaarbasis).

Klanten die zich hebben geabonneerd op Todoist Premium voor 1 december 2018 zullen voor altijd toegang hebben tot de oude Todoist Premium legacy prijs(€32 per gebruiker/jaar). Klanten zullen toegang tot de oude legacy prijs alleen verliezen wanneer ze hun Todoist Premium abonnement stopzetten.

Nieuwe Premium projectlimieten

Voor Premium gebruikers verhoogden we het limiet voor actieve projecten van 200 naar 300.

Maandelijkse facturatie voor Todoist Premium op iOS en Android

Op 1 december 2018 introduceerden we de optie om op maandbasis te betalen voor gebruikers die zich abonneren op Premium via Apple's App Store of de Google Play Store. De prijs voor het maandabonnement op Todoist Premium is €4 per maand.

FAQ

V: Waarom hebben jullie de prijs aangepast?

A: Dit was de eerste stap in onze langetermijnplanning om een simpler en meer waarden-gedreven prijsmodel aan te bieden voor Todoist Premium en Todoist Business. We willen gratis gebruikers meer aanbieden vanaf het moment dat ze zich aanmelden en de toegang tot onze geavanceerde functies uitbreiden voor Premium en Business gebruikers. De uitvoering van dit plan zal waarschijnlijk plaatsvinden in verschillende fases gedurende dit jaar.

Ondanks het feit dat we dit jaar nieuwe plannen en functies zullen introduceren, zullen we geen verdere prijsveranderingen maken.

Todoist's prijsmodel en Premium plannen zijn ongewijzigd gebleven sinds Todoist werd uitgebracht in 2007. We zijn van mening dat de evolutie meer waarde aan de app zal toevoegen tegen een concurrerende prijs.

V: US$ 29 converteert niet naar de "legacy price" van 32€, zou dit niet ongeveer 25€ moeten zijn?

A: Het verschil heeft te maken met het feit dat de EUR-prijs inclusief btw is, terwijl de prijs in USD dat niet is. Bovendien passen we de internationale prijsbepaling niet dagelijks aan op basis van de wisselkoers in real-time, maar op jaarbasis. De reden voor het vaststellen van de prijs van €32 is om onze prijzen consistent te houden tussen platforms en Europese landen.

V: In 2015 betaalde ik AU$40 voor Premium. Nu adverteer je een oude prijs van AU$45. Waarom is de prijs nu hoger?

A: Als gevolg van valutaschommelingen en inflatie is de huidige legacy prijs mogelijk hoger dan in voorgaande jaren. Als je momenteel geen actief abonnement of abonnement dat automatisch verlengt hebt, ontvang je de aangepaste legacy prijs van dit jaar. Je blijft de legacy prijs van dit jaar betalen voor toekomstige verlengingen. Deze zullen niet onderworpen worden aan eventuele toekomstige prijsstijgingen.

V: Je adverteert een maandelijkse prijs, maar ik kan alleen een jaarabonnement selecteren. Kan ik Premium voor de legacy-prijs kopen en hiermaar maandelijks betalen?

A: Nee. Het is niet mogelijk om Premium te aan te schaffen tegen de legacy prijs en maandelijks te betalen. Je hebt alleen de mogelijkheid om maandelijks te betalen als je een Premium-abonnement aanschaft tegen de nieuwe prijs via de App Store of Google Play Store.

V: Mijn abonnement eindigt in 2019 en wordt niet automatisch verlengd. Hoelang heb ik hierna de tijd om de legacy prijs te behouden?

A: Als je abonnement verloopt, heb je 30 dagen om je abonnement te verlengen via onze site en de legacy-prijs te behouden. Als je besluit opnieuw te abonneren, ontvang je de legacy prijs voor alle toekomstige verlengingen.

Als je Premium hebt gekocht via de App Store, Google Play Store of Microsoft Store van Microsoft, kun je de oude prijs alleen behouden als je je abonnement binnen 30 dagen via onze site verlengt. Wanneer je het abonnement verlengt via de App Store, Google Play Store of Microsoft Store nadat je abonnement is verlopen, wordt de nieuwe prijs in rekening gebracht.

V: Mijn abonnement wordt in 2019 automatisch verlengd. Zal de legacy prijs in rekening gebracht worden?

A: Ja. De legacy prijs zal toegepast worden voor alle toekomstige verlengingen.

Q: Ik had een Todoist Premium abonnement via de App Store en moest mijn abonnement opzeggen om de Premium tijd die ik heb verdiend met promocodes/Todoist's verwijzingsprogramma te kunnen gebruiken? Wordt de nieuwe prijs in rekening gebracht op mijn volgende factuur wanneer ik me opnieuw abonneer?

A: Als je jouw Premium abonnement hebt moeten annuleren om extra verdiende Premium tijd te gebruiken, kun je de legacy-prijs alleen behouden als door je abonnement te verlengen via onze site binnen 30 dagen nadat je abonnement is verlopen. Als je na de verlenging van je abonnement in de App Store van Apple je abonnement verlengt, wordt de nieuwe prijs in rekening gebracht.