Hoe je Todoist Premium promocodes kunt inwisselen

Business

Heb je een promocode voor Todoist Premium? Je kunt je gratis maanden als volgt ontvangen:

1. Log in bij Todoist
  • Indien je nog geen account hebt, meld je dan aan via todoist.com.
  • Bezoek todoist.com/redeem.
  • Voer je code in bij het Seriecode veld.
  • Klik op op Upgrade.
  • Je zult een bevestiging zien dat code toegepast is:
  • FAQ

V: Waarom kan ik geen promocodes inwisselen als een bestaande Todoist Premium gebruiker?

A: Het doel van ons promotiecode-programma is om nieuwe gebruikers een kans te geven om Todoist Premium te proberen, voordat ze upgraden. Om die reden komen bestaande Todoist Premium gebruikers niet in aanmerking om de codes te gebruiken.

V: Kan ik meerdere promocodes inwisselen?

A: Als je de afgelopen 12 maanden een promocode hebt gebruikt, kun je pas weer een nieuwe promocode verzilveren wanneer er 12 maanden zijn verstreken.