Hoe kan ik Todoist met Mailbutler gebruiken?

Business

Wat is Mailbutler?

Mailbutler is een productiviteit-extensie voor Apple Mail en Gmail waarmee je e-mail taken kunt aanmaken en deze kunt beheren via Todoist.

Hoe werkt de integratie?

Met Mailbutler kunt je je e-mails omzetten in Todoist taken zonder je inbox te verlaten. De taken worden gesynchroniseerd met het geselecteerde Todoist project. Je kunt dan naar de e-mail gaan door op de link in de naam van de taak te klikken of de taak als voltooid markeren wanneer je klaar bent.

Hoe verbind ik Todoist met Mailbutler?

1. Installeer Mailbutler voor Apple Mail of Gmail.
  2. Klik rechtsboven in je Mailbutler dashboard op je naam en selecteer Integrations.
  3. Klik op Todoist.
  4. Klik op Agree om Mailbutler toestemming te verlenen voor toegang tot je Todoist gegevens.
  5. (Optioneel) Je kunt het standaard Todoist project om mee te synchroniseren wijzigen. Klik hiervoor op het tandwiel-icoon, selecteer je project in het drop-down menu en klik op Update.

Hoe je de integratie kunt gebruiken

1. Open de e-mail die je als een taak wilt toevoegen.
  2. Klik op Add task boven de e-mailinhoud.Add_task_Mailbutler.png
  3. Typ de taaknaam.
  4. (Optioneel) Selecteer een vervaldatum door op het kalender-icoon te klikken.Add_date_Mailbutler.png
  5. De taak wordt automatisch gesynchroniseerd met je Todoist project.