Hoe kan ik Todoist met Newton gebruiken?

Business

Wat is Newton?

Newton is een e-mailclient die werkt met Gmail, Exchange, Yahoo, Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 en elk IMAP-account.

Hoe werkt de integratie?

Met Newton kun je Todoist taken aanmaken die teruglinken naar je e-mails.

Hoe je Todoist met Newton verbindt

Todoist is automatisch verbonden met Newton.

Als je de integratie in het verleden hebt uitgeschakeld, kun je deze opnieuw inschakelen via Newton's Settings → SuperchargersConnected Apps → selecteer Todoist.

Hoe gebruik je de integratie?

1. Open het bericht dat je als taak aan Todoist wilt toevoegen.
  2. Klik op het drie stippen-icoon links van de afzender's avatar.
  3. Onder Save email, selecteer  Todoist.
    • De eerste keer word je gevraagd Newton toegang te verlenen tot je Todoist gegevens. Klik op Akkoord om verder te gaan.
  4. In het Todoist-venster dat verschijnt, kun je de taaknaam bewerken. Wanneer je op het drie stippen-icoon klikt, kun je ook het project voor je taak kiezen, een label toevoegen, de prioriteit instellen en een deadline toevoegen.
  5. Wanneer je klaar bent, klik dan onderaan op de rode Taak toevoegen button om de taak in Todoist op te slaan.
  1. Open het bericht dat je als taak aan Todoist wilt toevoegen.
  2. Tik op het drie stippen-icoon rechts van het beantwoorden-icoon.
  3. Onder Save email, tik op het Todoist-icoon.
    • De eerste keer word je gevraagd Newton toegang te verlenen tot je Todoist gegevens. Tik op Akkoord om verder te gaan.
  4. In het Todoist-venster dat verschijnt, kun je de taaknaam bewerken. Wanneer je op het drie stippen-icoon tikt, kun je ook het project voor je taak kiezen, een label toevoegen, de prioriteit instellen en een deadline toevoegen.
  5. Wanneer je klaar bent, tik dan onderaan op de rode Taak toevoegen button om de taak in Todoist op te slaan.