Wat gebeurt er met de inhoud van mijn account zodra mijn abonnement eindigt?

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Wanneer je Premium of Business abonnement eindigt, omdat deze is verlopen of omdat je hebt besloten deze op te zeggen, zullen enkele functies niet langer beschikbaar zijn.

Dit is wat je kunt verwachten wanneer je abonnement eindigt:

  • Labels en gepersonaliseerde filters zullen niet langer beschikbaar zijn.
  • Herinneringen zullen van je taken worden verwijderd en je zult niet langer in staat zijn om nieuwe herinneringen aan te maken of te ontvangen.
  • Opmerkingen en bestandsuploads kunnen niet langer aan taken worden toegevoegd. Je zult echter nog steeds toegang hebben tot in het verleden toegevoegde opmerkingen en bestanden. Je zult ook nog steeds in staat zijn om opmerkingen toe te voegen in gedeelde projecten.
  • Je zult niet langer toegang hebben tot de activiteitenlog.
  • Backups zullen niet langer automatisch gegenereerd worden en je zult niet meer in staat zijn om nieuwe backups aan te maken. Je zult echter wel toegang blijven behouden tot de 21 automatische backups die werden aangemaakt voordat je abonnement eindigde.

FAQ

V: Krijg ik weer toegang tot mijn labels en gepersonaliseerde filters wanneer ik me opnieuw abonneer?

A: Ja, je gepersonaliseerde labels en filters zullen opnieuw verschijnen zodra je je opnieuw abonneert op Todoist Premium of Business.

V: Zal ik in staat zijn om labels te zien van medegebruikers in gedeelde projecten?

A: Ja, zolang zij zijn geabonneerd op Todoist Premium of Business.

V: Kan ik opmerkingen die ik voorheen heb toegevoegd bewerken, wanneer ik gebruik maak van het gratis plan?

A: Ja, opmerkingen die je in het verleden hebt toegevoegd kunnen worden bewerkt zodra je bent gedowngraded naar het gratis plan.

V: Zal ik in het verleden aangemaakte herinneringen ontvangen wanneer ik me opnieuw abonneer?

A: Nee, in het verleden aangemaakte herinneringen zullen verloren gaan wanneer je downgrade naar het gratis plan. Om opnieuw herinneringen voor je taken te kunnen ontvangen, zul je deze opnieuw moeten aanmaken.

V: Kan ik mijn account's activiteit weer inzien wanneer ik me opnieuw abonneer?

A: Ja, je kunt alle gegevens in je account's activiteitenlog opnieuw inzien zodra je je weer abonneert.

V: Ben ik in staat om automatisch aangemaakte backups te importeren wanneer ik gebruik maak van het gratis plan?

A: Nee, je zult je opnieuw moeten abonneren om een backup te kunnen terugzetten.