Wat is er nieuw?

Business
Lees hier elke twee weken alles over de nieuwste Todoist-updates en bugfixes. Terwijl we Todoist-apps op supersnelheid updaten, doen we iets langer over onze uitgebreide release notes.

Vlot draaiend: 21 okt

We hebben een paar dingen van onze to-do lijst voltooid, zodat je gemakkelijker een paar van de jouwe kan voltooien.

⚙️ Plus verbeteringen

• Bij het gebruiken van boards voelde het verplaatsen van taken tussen kolommen niet altijd helemaal vloeiend. Dat is nu niet meer zo, nu kan je een taak naar een andere kolom verplaatsen door het te verplaatsen naar de header van de sectie voor een moeiteloze ervaring.

🐛 Min Android-bugs

• Ongeacht wat je probeerde, de knop Taak toevoegen wou maar niet werken in het board-overzicht. Dit is nu opgelost. Je kan weer nieuwe taken toevoegen, of dat nu in een lijst is of in boards!

🔢 Versies

Web 1378; iOS 21.10.0; Android v8618; Android Wear w8577; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Geoptimaliseerd voor iOS 15: 29 sept

Todoist for iOS 15 showing the scan feature, notifications, an extra-large iPad widget, and adding a task to Quick Note.

Hoe vieren we de lancering van iOS en iPadOS 15? Door Todoist ervoor te optimaliseren, natuurlijk! Haal het meeste uit je app met deze handige nieuwe Apple-only functies:

• Zet handgeschreven notities en servet-krabbeltjes direct om naar taken of taakomschrijvingen. Dat kan dankzij de nieuwe scan-knop voor Snel toevoegen (het werkt met alle Livetekst).
  • Bespaar enkele tikken door naar een taak terug te koppelen vanuit je Snelle notitie.
  • Vergeet nooit meer een taak te voltooien (zelfs wanneer je Focus gebruikt) door Todoist-herinneringen aan te zetten.
  • Krijg een volledig overzicht van je dag met een extra grote widget op je iPad-startscherm.
  • Bekijk snel wie er aan welke taak toegewezen is (nuttig voor de minder gewenste gedeelde huishoudelijke klusjes), direct in je widget.

⚙️ Plus verbeteringen

• Op Todoist voor macOS en Windows 10 vind je nu platform-specifieke instellingen in Instellingen > Geavanceerd.
  • Op Android hebben we voor jou een knop in het taakoverzicht toegevoegd om het gemakkelijk te maken om het naar een ander project te verplaatsen.

🐛 Min web- en desktop-bugs

• Ben je het beu om je overzicht Vandaag te moeten verfrissen na het herplannen van taken? Wij ook! (Het overzicht Vandaag loopt niet meer vast nadat je een taak op een andere datum hebt ingepland.)
  • Na het toevoegen van subtaken in bulk, kan je ze nu opnieuw manueel herordenen.
  • Sectienamen zullen weer zoals bedoeld verschijnen, ook wanneer je je taken een aangepaste sortering geeft in het board-overzicht.
  • Wat is er leuk aan het toevoegen van een emoji aan je taaknaam als ze niet goed uitgelijnd zijn? Nou ja, een beetje, maar we kunnen beter dan dat. En dat deden we! (Emoji zijn nu weer met taaknamen uitgelijnd.) 📐
  • Er waren een paartyopos typo's.

🐛 Min Android-bugs

• Wanneer je een taak met veel opmerkingen bekijkt, zal je weer naar de nieuwste opmerking gebracht worden.
  • Bovendien toont Todoist nu de dichtstbijzijnde plaatsen in de zoekresultaten bij het toevoegen van een op locatie gebaseerde herinnering.

🔢 Versies

Web 1347; iOS 21.9.3; Android 8586; Android Wear 8545; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Een nieuw Android-design: 16 sept

Niet langer experimenteel: het nieuwe design voor de Todoist Android-app is nu beschikbaar voor iedereen! Dat betekent dat alle Todoisters nu van comfortabelere navigatie kunnen genieten dankzij de nieuwe onderbalk en prachtige animaties.

Wist je dat je de navigatiebalk kan openen door simpelweg omhoog te swipen?