Waarom kan ik geen taak toewijzen aan meerdere personen?

Business

We geloven in het concept van het hebben van een Direct Responsible Individual, waarbij je altijd zeker bent van het feit dat er iemand verantwoordelijk is voor elke gegeven taak. Dit is waarom we geen optie hebben voor het toewijzen van een enkele taak aan meerdere personen.

Als alternatief kun je deze manieren uitproberen om taken toe te wijzen en samen te werken in gedeelde projecten:

Splits je taken op in kleinere sub-taken

Wanneer je samenwerkt met meerdere personen aan een grote taak, probeer deze dan op te delen in kleinere sub-taken en wijs elk van deze taken toe aan je teamleden. Het wordt zo heel makkelijk om bij te houden wie verantwoordlijk is voor wat en wie de taak al heeft voltooid. Zo heb je een beter beeld van de algehele voortgang. Je kunt sub-taken als volgt aanmaken:

1. Beweeg met de muis over een bestaande taak.
  2. Klik er op en houd de grijze "handle" vast die aan de linkerkant van de taak verschijnt.
  3. Beweeg de taak van links naar rechts om het sub-taak level te wijzigen.

Maak van een nieuwe taak een sub-taak

• Klik en sleep een taak van links naar rechts om het inspringniveau te wijzigen.

Een bestaande taak veranderen naar een sub-taak

• Klik op een bestaande taak en sleep deze van links naar rechts om het inspringniveau te wijzigen.

Maak van een nieuwe taak een sub-taak

1. Tik het op + (snel toevoegen) symbool.
  2. Typ de naam van je taak.
  3. Klik op de handle met de pijl boven het taakveld en houd deze ingedrukt.
  4. Beweeg de handle naar links of rechts om het inspringniveau te wijzigen.
  5. Tik op het pijl-icoon om de taak op te slaan.

Een bestaande taak veranderen naar een sub-taak

1. Tik op een taak en houd deze ingedrukt.
  2. Sleep de taak naar links of naar rechts om het inspringniveau te wijzigen.
Je bent alleen in staat om sub-taken te maken in een project. Dit is niet mogelijk in het Vandaag/Komende 7 dagen overzicht of in gefilterde overzichten.

Maak gebruik van opmerkingen om anderen op de hoogte te stellen

Zodra je de taak aan een persoon hebt toegewezen in een gedeeld project, kun je extra personen op de hoogte stellen met gebruik van taak-opmerkingen. Dit doe je als volgt:

1. Beweeg met de muis over een taak en klik op het spreekballon-icoon dat aan de rechterkant van de taak verschijnt.
  2. Typ een opmerking in het opmerking-veld.
  3. Rechts onderin, klik op Wijzigen om te kiezen wie je wilt notificeren.
  4. Selecteer de gebruikers die je op de hoogte wilt stellen.
  5. Klik op Opmerking toevoegen om je opmerking te posten.
  1. Klik op een taak om het opmerkingen-veld te openen.
  2. Typ een opmerking in het opmerking-veld.
  3. Rechts onderin, klik op Wijzigen om te kiezen wie je wilt notificeren.
  4. Selecteer de gebruikers die je op de hoogte wilt stellen.
  5. Klik op Versturen om je opmerking te posten.
  1. Tik op de naam van je taak.
  2. In het menu dat aan de onderkant van je scherm verschijnt, tik op het spreekballon-icoon.
  3. Typ een opmerking in het opmerking-veld.
  4. Tik op het bel-icoon aan de linkerkant, selecteer de gebruikers die je wilt notificeren en tik o klaar zodra je klaar bent.
  5. Tik op het verzend-icoon om je opmerking te posten.
  1. Tik op de naam van je taak.
  2. In de opties die onderaan het taakveld verschijnen, tik op het spreekballon-icoon.
  3. Typ een opmerking in het opmerking-veld.
  4. Tik op het bel-icoon aan de rechterkant, selecteer de gebruikers die je wilt notificeren en tik op klaar zodra je klaar bent.
  5. Tik op het verzend-icoon om je opmerking te posten.

Taken dupliceren

In gevallen waarbij je meerdere personen dezelfde taak wilt toewijzen, kun je de taak dupliceren en deze toewijzen aan wie je wilt. Dit doe je als volgt:

1. Klik met de rechtermuisknop op de taak.
  2. Selecteer Dupliceren.
  1. Tik op een taak.
  2. Bovenin rechts, tik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Dupliceren.

Het is momenteel niet mogelijk om taken te dupliceren op Windows 10. We zijn echter van plan om deze optie in de toekomst toe te voegen.

Het is momenteel niet mogelijk om taken te dupliceren op iOS. We zijn echter van plan om deze optie in de toekomst toe te voegen.