Todoist Premium via de App Store

Business

Abonneer je op Todoist Premium via de App Store:

Het is mogelijk om twee actieve abonnementen op Todoist Premium aan te schaffen, één via de iOS App Store en één via de macOS App Store. Zorg ervoor dat je je slechts eenmaal abonneert om dubbele facturatie te voorkomen.
  1. Open Todoist op je iOS toestel.
  2. Links bovenin, tik op de terug-pijl.
  3. In de rechterbovenhoek, tik op het tandwiel-icoon op Instellingen te openen.
  4. Selecteer Premium.
  5. Kies een plan en tik op Doorgaan.
  6. Tik op Bevestigen.
  1. Open Todoist op je macOS toestel.
  2. Rechts bovenin in je Todoist, klik op het tandwiel-icoon.
  3. Selecteer Todoist Premium.
  4. In het pop-up venster, klik op Nu upgraden.
  5. Klik op Kopen.

FAQ

V: Waar kan ik het betaalbewijs voor mijn aankoop vinden?

A: Je kunt het aankoopbewijs voor App Store aankopen downloaden met behulp van  deze instructies.

V: Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

A: Je kunt je App Store abonnement opzeggen met behulp van deze instructies.

V: Ik heb mijn abonnement binnen 30 dagen opgezegd, hoe kan ik een terugbetaling ontvangen?

A: Gebruik deze instructies om een vergoeding voor een App Store aankoop aan te vragen.