Hoe kan ik de valuta voor mijn facturatie wijzigen?

Business

Als je naar een ander land verhuist kan het zo zijn dat je je de valuta voor je Todoist abonnement wilt updaten. Dit kan als volgt:

Todoist Premium

1. Ten eerste, zeg je actieve Premium abonnement op. Dit voorkomt dat je abonnement automatisch vernieuwt.
  2. Ga vervolgens naar https://todoist.com/pricing.
  3. Scroll helemaal naar beneden totdat je Valuta wijzigen ziet.
  4. Aan de rechterkant, selecteer de valuta die je wilt gebruiken in het drop-down menu.
  5. Ga naar todoist.com/premium/upgrade en bevestig dat de valuta die je hier ziet overeenkomt met de valuta die je hebt geselecteerd.
  6. Voer je betaalgegevens in en klik op Start Todoist Premium.

Zodra je abonnement vernieuwt, zullen de kosten hiervoor automatisch in rekening worden gebracht in de geselecteerde valuta.

Todoist Business

1. Begin met het opzeggen van je actieve Business abonnement.
  2. Neem vervolgens contact op met het support team om je Business proefperiode te resetten.
  3. Zodra de proefperiode is gereset, ga naar https://todoist.com/business/freeTrial en voer je teamnaam in.
  4. Klik op Valuta wijzigen en selecteer de valuta die je wilt gebruiken in het pop-up venster.
  5. Voer je betaalgegevens in en klik op Start gratis proefperiode.
  6. Als je bezat over een actief abonnement of wanneer er nog krediet stond op je Business account, neem dan contact op met het support team om dit te herstellen.

Wanneer de proefperiode eindigt zullen de kosten automatisch in rekening worden gebracht in de nieuwe valuta.

FAQ

V: Ik heb een Todoist Premium abonnement via een van de app stores. Hoe kan ik mijn valuta wijzigen?

A: Dit kan door de stappen hieronder voor de corresponderende store te volgen: App Store; Google Play Store; Microsoft Store.

V: Bestaat er een manier om mijn valuta te wijzigen zonder hiervoor mijn actieve abonnement op te zeggen?

A: Nee, op dit moment helaas niet.