Dynamisch Toevoegen Knop

Business

Vanaf je mobiele toestel kun je vanaf nu taken, subtaken en secties toevoegen vanuit elke plek in je project door simpelweg de toevoegen knop te verslepen. Dit is hoe het werkt:

Voeg een taak toe in een project

1. Sleep de Dynamisch Toevoegen knop naar de plek waarop je je nieuwe taak wilt aanmaken.
  2. Voer de naam van je taak in en voeg eventuele details toe.
  3. Tik op het ios_submit.svgverzenden-icoon om de taak op te slaan.
  1. Druk op de Dynamisch Toevoegen knop, houd deze ingedrukt, en sleep de knop naar de plek waarop je je nieuwe taak wilt aanmaken.
  2. Voer de naam van je taak in en voeg eventuele details toe.
  3. Tik op het android_submit.svgverzenden-icoon om de taak op te slaan.

Om een subtaak aan te maken, sleep de Dynamisch Toevoegen knop onder de hoofdtaak en vervolgens een stukje naar rechts.iOS_-_Add_subtask.gif

Voeg een taak toe in het Vandaag of het Aankomend overzicht

1. Sleep de Dynamisch Toevoegen knop naar de plek waarop je je nieuwe taak wilt aanmaken.
  2. Voer de naam van je taak in en voeg eventuele details toe.
  3. Tik op het  ios_submit.svgverzenden-icoon om de taak op te slaan.
Het is net mogelijk om subtaken of secties aan te maken in het vandaag of het Aankomend overzicht.
  1. Druk op de Dynamisch Toevoegen knop, houd deze ingedrukt, en sleep de knop naar de plek waarop je je nieuwe taak wilt aanmaken.
  2. Voer de naam van je taak in en voeg eventuele details toe.
  3. Tik op het android_submit.svgverzenden-icoon om de taak op te slaan.
Het is net mogelijk om subtaken of secties aan te maken in het vandaag of het Aankomend overzicht.

Voeg een sectie toe in een project

1. Sleep de Dynamisch Toevoegen knop naar de linkerkant van je scherm en laat deze los tussen secties of onder een bestaande sectie. De tekst "Sectie Toevoegen" zal verschijnen wanneer je de knop hebt geplaatst op een plek waarop een sectie kan worden aangemaakt.
  2. Voer de naam van je sectie in.
  3. Tik op het android_submit.svgverzenden-icoon om de taak op te slaan.

Deze functie is helaas momenteel alleen beschikbaar op Android. Sorry! Volg de stappen in dit artikel om een sectie in een project toe te voegen op iOS.

FAQ

V: Kan ik nieuwe projecten, labels of filters aanmaken met de Dynamisch Toevoegen knop?

A: Nee, de knop kan alleen worden gebruikt voor het aanmaken van taken en secties.

V: Kan ik de Dynamisch Toevoegen knop gebruiken tijdens het bekijken van label of filter overzichten?

Nee, dit kan alleen in de Vandaag, Aankomend en projecten overzichten.