Vooruit plannen met het overzicht Aankomend

Business

Zou je graag snel een overzicht van al je aankomende taken willen zien en deze gemakkelijk willen organiseren, probeer dan het overzicht Aankomend. Hiermee kan je naderende deadlines in de gaten houden, taken gemakkelijk aanmaken of opnieuw inplannen en je planning bijhouden voor de komende dagen, weken of zelfs maanden.

Hoe je je aankomende taken kan bekijken

1. In het menu aan de linkerkant, klik op Aankomend.
  2. Scroll in de lijst naar beneden om taken die op een toekomstige datum ingepland zijn te bekijken.
  3. Bekijk een andere week door op de knoppen met de pijl naar links of met de pijl naar rechts, in de hoek rechts bovenin (naast de knop Vandaag), te klikken. Klik op een dag van de week om de taken die op deze dag ingepland zijn te kunnen bekijken.
  4. Om snel naar een toekomstige datum te springen, klik je op de naam van de huidige maand (bijv. april 2020) in de linkerbovenhoek en selecteer je de maand en datum waar je naar op zoek bent.
  5. Om terug te gaan naar de datum van vandaag, klik je op de knop Vandaag in de rechterbovenhoek.

1. In het menu aan de linkerkant, tik op Aankomend.
  2. Scroll in de lijst naar beneden om taken die op een toekomstige datum ingepland zijn te bekijken.
  3. Bekijk een andere week door in de week-kiezer bovenin naar links/rechts te swipen. Tik op een dag van de week om de taken die op deze dag ingepland zijn te bekijken.
  4. Om snel naar een toekomstige datum te springen, tik je op de naam van de huidige maand (bijv. april 2020) in de linkerbovenhoek en selecteer je de maand en datum waar je naar op zoek bent.
  5. Om terug te gaan naar de datum van vandaag, tik je op de knop Vandaag in de rechterbovenhoek.

1. In het menu aan de linkerkant, tik op Aankomend.
  2. Scroll in de lijst naar beneden om taken die op een toekomstige datum ingepland zijn te bekijken.
  3. Bekijk een andere week door in de week-kiezer bovenin naar links/rechts te swipen. Tik op een dag van de week om de taken die op deze dag ingepland zijn te bekijken.
  4. Om snel naar een toekomstige datum te springen, tik je op de naam van de huidige maand (bijv. april 2020) in de linkerbovenhoek en selecteer je de maand en datum waar je naar op zoek bent.
  5. Om terug te gaan naar de datum van vandaag, tik je op de knop Vandaag in de rechterbovenhoek.

Een "bezet" stip-icoon onder een datum in de planner geeft aan dat je op deze dag al taken (minstens 1) hebt ingepland. Op dagen zonder het stip-icoon zijn er nog geen taken ingepland.

Hoe je taken kunt plannen of herplannen

1. In het menu aan de linkerkant, klik op Aankomend.
  2. Ga naar een willekeurige datum in de toekomst door naar beneden te scrollen in de takenlijst of door de week-kiezer bovenin te gebruiken.
  3. Klik op + Taak toevoegen om een taak aan te maken op de geselecteerde dag.
  4. Om een bestaande taak opnieuw in te plannen kan je deze simpelweg naar de gewenste nieuwe datum te verslepen of door met de muis over de taak te bewegen en vervolgens op het agenda-icoon te klikken om hier een nieuwe datum te selecteren.
  5. Om taken die over tijd zijn snel opnieuw in te plannen, klik je op Herplannen in de rechterbovenhoek.

1. In het menu aan de linkerkant, tik op Aankomend.
  2. Ga naar een willekeurige datum in de toekomst door naar beneden te scrollen in de takenlijst of door de week-kiezer bovenin te gebruiken.
  3. Versleep de knop Dynamisch Toevoegen, die je rechts onderin kan vinden, naar de dag waarop je een nieuwe taak wilt aanmaken. Voer je taaknaam in.
  4. Om een bestaande taak opnieuw in te plannen kun je deze simpelweg naar de nieuwe datum verslepen of open je de planner van deze specifieke taak om hier een nieuwe datum te selecteren.
  5. Om taken die over tijd zijn snel opnieuw in te plannen, tik je op Herplannen rechts bovenin.

1. In het menu aan de linkerkant, tik op Aankomend.
  2. Ga naar een willekeurige datum in de toekomst door naar beneden te scrollen in de takenlijst of door de week-kiezer bovenin te gebruiken.
  3. Versleep de knop Dynamisch Toevoegen, die je rechts onderin kan vinden, naar de dag waarop je een nieuwe taak wilt aanmaken en voer je taaknaam in. Of tik op een dag in de week-kiezer bovenin om snel een taak aan deze datum toe te voegen.
  4. Om een bestaande taak opnieuw in te plannen kun je deze simpelweg naar de nieuwe datum verslepen of open je de planner van deze specifieke taak om hier een nieuwe datum te selecteren.
  5. Om alle taken die over tijd zijn snel opnieuw in te plannen, tik je op Herplannen rechts bovenin.

Veelgestelde vragen

Tot hoe ver in de toekomst kan ik mijn taken in het overzicht Aankomend bekijken?

Momenteel kan je in het overzicht Aankomend taken bekijken en inplannen tot 2 jaar in de toekomst.

Is het mogelijk om een datum in het verleden te selecteren in het overzicht Aankomend?

Nee, het is niet mogelijk om in de planner een deadline in het verleden te selecteren. Alle taken over tijd zullen echter bovenaan je takenlijst verschijnen, zodat je deze kan bekijken of opnieuw in kan plannen.

Hoe kan ik taken die over tijd zijn in mijn overzicht Aankomend verbergen?

Het is momenteel niet mogelijk om taken die over tijd zijn in het overzicht Aankomend te verbergen.

Kan ik toegang krijgen tot het overzicht Aankomend in mijn Android-widget?

Door technische beperkingen in de Android-widget en WearOS, toont het overzicht Aankomend alleen de komende 7 dagen en wordt de week-kiezer bovenin niet getoond.