Beeminder met Todoist gebruiken

Business

Beeminder is een app waarmee je je voortgang ten opzichte van doelen kunt bijhouden op zowel Android als iOS.

Met deze integratie kun je Todoist taken bijhouden in Beeminder en ervoor zorgen dat je de door jezelf ingestelde doelen behaalt.

De integratie opzetten

1. Log in bij Beeminder.
  2. Op de Beeminder homepage, klik op Todoist.
  3. Klik op de Connect to Todoist knop.
  4. In het pop-up venster, klik op Agree om Beeminder toegang te geven tot je Todoist gegevens.
  5. Vervolgens kun je doelen bepalen door in te stellen hoeveel taken je per dag, week, maand of jaar wilt voltooien.
  6. (Optioneel) Selecteer of je dit doel alleen wilt toepassen op taken in een specifiek project of met een specifiek label.
  7. Klik op Next.
  8. Voer een naam in voor je doel.
  9. (Optioneel) Voeg een beschrijving toe.
  10. Klik op Continue.
  11. Zet geld in (Beeminder zal dit bedrag in rekening brengen wanneer je je doelen niet haalt).
  12. Klik op Add Credit card.
  13. In het pop-up venster, voer je kaartgegevens in en klik op Add Card.

De integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je Beeminder met Todoist kunt gebruiken, ga je naar Beeminder's pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de integratie verwijderen?

Als je Todoist met Beeminder niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Open Beeminder.
  2. Klik op je naam of op het bij-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op de naam van het doel dat je wilt verwijderen.
  4. Klik op de Stop/Pause tab.
  5. Selecteer een reden voor het verwijderen van je doel en klik vervolgens op Delete Now.