Todoist Ambassadeur Programma

Business

Het Todoist Ambassadeur programma beloont content creators, uitgevers, bloggers, coaches en productiviteit-experts voor het introduceren van Todoist aan nieuwe betalende gebruikers.

Als je denkt dat je publiek of netwerk past bij Todoist's missie om mensen te helpen bij het organiseren van hun werk en privé-leven, lees dan de informatie hieronder om te bekijken of dit programma iets voor jou is.

Hoe kun je je aanmelden als Todoist Ambassadeur

Om je aan te melden bezoek je simpelweg onze thuispagina en klik je op Begin met je aanmelding. Je zult een bevestiging ontvangen via e-mail over de status van je aanmelding en van ons team horen binnen 2-3 werkdagen. Mocht het een goede match zijn, dan zullen we je helpen bij het aanmaken van eenPartnerStack account (al je hier nog niet over beschikt) en je verwelkomen in het programma zodat je snel aan de slag kunt.

Als je urgente vragen hebt kun je ons bereiken via support@todoist.com, we zullen vervolgens zo snel mogelijk bij je terugkomen. Voeg simpelweg Todoist ambassadeur programma toe aan de onderwerp-regel zodat we je e-mail prioriteit kunnen geven.

Hoe werkt het ambassadeur programma

Als Todoist ambassadeur beschik je over je eigen unieke Todoist verwijzingslink die je kunt delen met je publiek of netwerk. Zodra iemand gedurende de komende 90 dagen op je verwijzingslink klikt, zullen we je bedanken met een beloning!

De beloning wordt als volgt berekend:

• Voor jaarlijkse abonnementen ontvang je 25% van de totale transactie bedrag. Dat betekent dat je US$9 kunt verdienen voor elke aankoop van US$36.
  • Voor maandelijkse abonnementen ontvang je 25% van de totale transactie bedrag voor maximaal 12 betalingen. Dat betekent dat je US$1.50 kunt verdienen voor elke aankoop van US$6 tot maximaal 12 betalingen.

Je ontvang alleen een beloning wanneer iemand voor de eerste keer upgrade naar een jaarlijks plan (en niet voor latere vernieuwingen van het abonnement van dezelfde persoon). Voor maandelijkse plannen kun je tot op 12 keer een beloning ontvangen. De geldwaarde kan verschillen afhankelijk van de valuta waarin het abonnement is aangeschaft, het commissie tarief van 25% blijft echter wel hetzelfde.

Veelgestelde vragen

V: Aan welke criteria moet ik voldoen om ambassadeur te worden?

A: Het ambassadeur programma is ontworpen voor mensen die gepassioneerd en enthousiast zijn over Todoist en een aanzienlijk bestaand publiek hebben. Of je nu een blogger, productiviteitscoach, social influencer of iets daar tussenin bent, we moedigen je aan om je aan te melden als je denkt aan de criteria te voldoen.

V: Hoe lang duurt het voordat een aanmelding is verwerkt?

A: We herzien aanmeldingen op een wekelijkse basis ons team zal binnen 2-3 werkdagen contact met je opnemen.

V: Wat voor type support biedt Todoist aan ambassadeurs?

A: Als Todoist ambassadeur krijg je:

• directe toegang tot het Todoist team en een gemeenschap van mede-ambassadeurs via een persoonlijke Twist account
  • insider-kennis over aankomende updates omtrent onze producten en services
  • toegewijde ondersteuning om snel al je vragen over Todoist te beantwoorden
  • exclusieve content en bronnen om je te helpen bij het promoten van Todoist
  • mogelijkheden voor directe samenwerking met het Todoist team
  • en enkele verassingen waarvan we niet kunnen wachten om ze met je te delen!

V: Welk platform wordt er gebruikt om het programma te beheren?

A: We maken gebruik van PartnerStack, een third-party platform, om ons Todoist ambassadeur programma te beheren. Met PartnerStack kun je:

• een Todoist ambassadeur account aanmaken
  • een unieke Todoist verwijzingslink genereren
  • nieuwe Todoist Premium/Todoist Business upgrades van je publiek bijhouden
  • beloningen bekijken en verzilveren
  • je verdiensten beheren

V: Hoe worden mijn verwijzingen bijgehouden?

Je zult bezitten over je eigen unieke verwijzingslink die je met je publiek kunt delen. Wanneer een gebruiker je link gebruikt wordt er een cookie bewaard gedurende 90 dagen. Wanneer deze gebruiker binnen deze periode van 90 dagen upgrade wordt de sale aan jou toegewezen. Cookies blijven actief zelfs wanneer iemand de webpagina verlaat en vervolgens terugkomt zonder op je verwijzingslink te klikken. Als deze persoon geen betalende gebruiker wordt binnen 90 dagen, maar wel nog een keer op je verwijzingslink klikt, zullen de 90 dagen opnieuw starten.

V: Wat is een cookie?

A: Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die een website achterlaat in je browser. Op deze manier wordt je onthouden wanneer je teruggaat naar de site. In dit geval zal je unieke Todoist verwijzingslink PartnerStack toestaan om betaalde upgrades toe te kennen via je link zodat we je kunnen bedanken met een beloning.

A: Hoe frequent kan ik mijn beloningen verzilveren?

A: Je zult beloningen verdienen van de eerste tot de laatste dag van de maand. Je kunt de beloningen die je hebt verdiend monitoren in je PartnerStack account onder Pending Rewards. Je kunt alleen beloningen buiten de terugbetaling periode, die 30 dagen duurt, verzilveren. Aangezien Todoist upgrades binnen 30 dagen na de aankoopdatum nog in aanmerking komen voor een volledige terugbetaling, wachten we met het toekennen van de beloning totdat deze periode is verstreken.

PartnerStack betaalt je beloningen uit op de 13e van elke maand. Je moet ten minste US$25 hebben verzameld om je beloning te verzilveren. Wanneer dit niet het geval is zal het bedrag worden getoond als pending totdat je genoeg beloningen hebt verdiend om in aanmerking te komen voor de volgende uitbetaling (de 13e van de maand daarop).

V: Hoe kan ik mijn beloningen verzilveren?

A: PartnerStack verwerkt de betalingen voor je beloningen via PayPal of Stripe. Zorg er dus voor dat je het correcte PayPal adres of Stripe account hebt gelinkt in Payouts.

Je kunt je beloningen als volgt verzilveren:

1. Log in op je PartnerStack account.
  2. Selecteer Payouts in het menu aan de linkerkant.
  3. Bekijk je beloningen en saldo.
  4. Klik op Cash Out.

V: In welke valuta wordt de payout uitgekeerd?

A: Alle betalingen worden uitgekeerd in USD. Als je bankrekening een andere valuta gebruikt (zoals EUR) zal het overgemaakte bedrag onderhevig zijn aan de wisselkoers of tarieven van je bank en omgezet worden naar de valuta van je bankrekening op ontvangst.

V: Ontvang ik beloningen voor gebruikers die zijn geüpgrade via de App Store of Google Play?

A: We houden alleen aankopen bij die zijn gedaan via Todoist.com. Daarom komen aankopen die zijn gedaan via de App Store of Google Play niet in aanmerking voor beloningen. Je unieke link zal gebruikers daarom direct naar Todoist.com leiden waardoor je beloningen verdiend voor elke persoon die je refereert.

Q: Hoe onderscheidt dit programma zich van een affiliate programma?

A: In tegenstelling tot een affiliate programma waarin iedereen zich kan aanmelden, focust het Todoist ambassadeur programma zich op het aangaan van strategische partnerschappen met ambassadeurs die oprecht van Todoist houden als brand en product. Wanneer je een partner bent zullen we je ondersteunen met extra bronnen zoals insider toegang tot het team achter Todoist, exclusieve content en nog veel meer!

V: Ik heb enkele vragen die hier nog niet zijn beantwoord. Waar kan ik terecht voor hulp?

A: Je kuntcontact opnemen met ons team wanneer je vragen hebt.