Todoist contacteren voor hulp

Business

Ons team is hier om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en naar feedback te luisteren!

We begrijpen ook dat het sneller kan zijn om een probleem zelf op te lossen. 🕵️‍♂️ Dus, als je een probleem ervaart met Todoist, zijn hier enkele bronnen die je misschien handig vindt.

Als je nog steeds hulp nodig hebt na het doorlopen van de informatie in dit artikel, contacteer ons dan.

Stap 01: Check de Known Issues-pagina

Wanneer een bug geïdentificeerd is door ons team, zal het normaal gezien in de lijst staan op de Known Issues-pagina. Deze pagina is alleen beschikbaar in het Engels.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt (je zal de datum wanneer het voor het laatst bijgewerkt werd bovenaan de pagina zien) en we voegen altijd de status voor onze momenteel gekende bugs toe. Als er tijdelijke omwegen zijn die je kan gebruiken terwijl we aan een oplossing werken, zullen ze op deze pagina staan.

Stap 02: Vis uit of het probleem een nieuwe of experimentele functie is

Het kan zijn dat een nieuwe of experimentele functie als een bug aanzien wordt.

Bekijk de Wat is er nieuw-pagina om te zien of het een nieuwe functie is, en onze experimentele functies-pagina om te zien of het een functie is dat we momenteel met Experimentalisten delen.

Stap 03: Neem een kijkje in de gidsen voor probleemopsporing

Bezoek de sectie Probleemopsporing in het helpcentrum om gidsen voor probleemopsporing te vinden, deze kunnen mogelijk relevant zijn voor je probleem.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden:

Integraties van derden: contacteer het support team

Als je problemen ervaart met een integratie van een derde, kijk dan of we een artikel voor die integratie hebben in de sectie Integraties in ons helpcentrum.

Niet alle integraties werden door Doist (het bedrijf achter Todoist) gemaakt. In het geval dat er een technisch probleem is met een integratie, kan je links vinden naar de relevante kanalen voor ondersteuning in de pagina van de spectifieke integratie.

Nog steeds hulp nodig? Contacteer ons

Heb je nog steeds hulp nodig? Geen probleem! Gebruik het contactformulier van Todoist om een ticket aan te maken.

Wanneer je een ticket indient, voeg je de volgende informatie bij:

• Platform(en) of browser(s) waar je het probleem ervaart (bijvoorbeeld macOS, Android of Google Chrome)
  • Stappen voor probleemoplossing die je al geprobeerd hebt
  • Screenshots of een schermopname van het probleem
  • Het versienummer van de Todoist-app

Een schermopname van een probleem maken

Kom te weten hoe je een schermopname maakt van een probleem via de relevante gids voor je platform:

Volg deze goede praktijken wanneer je een schermopname maakt:

• Als het probleem zich voordoet wanneer je in een project werkt, maak je een test-project aan in Todoist met generieke taken om je privacy te verzekeren.
  • Breid het venster voor de opname uit zodat het ook de nodige UI-elementen bevat.
  • Trim de schermopname om enkel het probleem weer te geven.

Vind het versienummer van de Todoist-app

Indien je niet zeker weet waar je het versienummer van de Todoist-app kan vinden, volg je deze stappen:

1. Open Todoist in een browser.
  2. Klik op je avatar in de linkerbovenhoek.
  3. Er verschijnt een menu. Het versienummer staat genoteerd onderin dit menu.

Vind welke versie van de desktop-app op je computer geïnstalleerd is:

1. Open de Todoist macOS-app.
  2. Klik op Todoist in de linkerbovenhoek (naast het Apple-logo).
  3. Selecteer Over Todoist.

Vind welke versie van Todoist momenteel in de macOS-app geladen is:

1. Open de Todoist macOS-app.
  2. Klik op je avatar in de linkerbovenhoek.
  3. Er verschijnt een menu. Het versienummer staat genoteerd onderin dit menu.

Vind welke versie van de desktop-app op je computer geïnstalleerd is:

1. Klik met de rechtermuisknop op het Todoist-icoon in het systeemvak. Indien je het Todoist-icoon niet kan vinden, volg je de stappen hieronder:
    1. Klik op het pijltje Verborgen iconen tonen in de taakbalk.
    2. Klik met de rechtermuisknop op het Todoist-icoon.
  2. De geïnstalleerde versie staat genoteerd na Changelog bekijken.

Vind welke versie van Todoist momenteel in de Windows 10/11-app geladen is:

1. Open de Todoist Windows-app.
  2. Klik op je avatar in de linkerbovenhoek.
  3. Er verschijnt een menu. Het versienummer staat genoteerd onderin dit menu.
  1. Open de Todoist iOS-app.
  2. Tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  3. Selecteer Over.
  4. Je zal de versie bovenin het scherm genoteerd zien.
  1. Open de Todoist Android-app.
  2. Sleep de onderbalk van de app naar boven om het menu te openen.
  3. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek om de instellingen te openen.
  4. Tik op Over.

Meer hulp krijgen

Als je deze bronnen hebt geprobeerd, en je ervaart nog steeds problemen met Todoist, contacteer ons dan.