De zijbalk in Todoist aanpassen

Business

De zijbalk (ook het navigatiemenu genoemd op mobiele toestellen) is waar je in Todoist kan navigeren. Dit is waar je toegang hebt tot je overzichten (zoals de inbox, je overzicht Vandaag, en je filters en labels), al je favorieten, je persoonlijke projecten, en je teamprojecten!

Als je Todoist voor macOS, Todoist voor Windows of de Todoist web-app gebruikt, klik je op het drie lijnen-icoon links bovenin om de zijbalk te tonen of te verbergen.

Je zijbalk aanpassen

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Zijbalk.
  4. Pas je zijbalk aan:
    • Onder Tonen in zijbalk, toon of verberg je overzichten in de zijbalk.
    • Onder Aantal taken tonen gebruik je de schakelaar Aantal taken tonen om het aantal taken voor overzichten en projecten te tonen of te verbergen.
  5. Klik op Bijwerken om je wijzigingen op te slaan.
  1. Tik op Bladeren rechts onderin.
  2. Tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  3. Tik op Navigatiemenu.
  4. Pas je zijbalk aan:
    • Selecteer of je het aantal taken wil zien, of niet, onder Aantal taken tonen.
    • Selecteer wat je in je zijbalk wil zien onder Menu-items.
  5. Tik weer op Instellingen en tik op Gereed om je wijzigingen op te slaan.
  1. Tik op Bladeren rechts onderin.
  2. Tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  3. Selecteer Navigatiemenu.
  4. Pas je zijbalk aan:
    • Selecteer wat je in je zijbalk wil zien onder Menu-items.
    • Selecteer of je het aantal taken wil zien, of niet, onder Aantal taken tonen.
  5. Tik op het pijltje.

Een overzicht vinden dat verborgen is in de zijbalk

Wanneer je de Todoist web-app, Todoist voor macOS of Todoist voor Windows gebruikt, kan je zo een overzicht vinden dat verborgen is in de zijbalk:

1. Gebruik de toetsenbordsneltoets Cmd + K (op macOS) of Ctrl + K (op Windows 10/11). Er verschijnt een menu.
  2. Selecteer het overzicht om het te openen.