Hvordan bruke Todoist for Google Assistent

Business

Google Assistent er en AI-drevet virtuell assistent som hovedsakelig er tilgjengelig på mobiltelefoner og smarte enheter i hjemmet. Den kan delta i toveis-samtaler med personer og gi verdifull informasjon og tilby tjenester ved å integreres med mange andre apper.

Ved å integrere Todoist med Google Assistent, vil du kunne legge til oppgaver, fullføre oppgaver og få lest opp oppgavene dine basert på kommandoer du sier eller skriver.

Koble Todoist til Google Assistent

1. Åpne/aktiver Google Assistent og si / skriv inn «Let me talk to Todoist» (La meg snakke med Todoist).
  2. Gi tillatelse til å knytte Google Assistent-kontoen din til Todoist-kontoen (du må kanskje logge inn på Todoist-kontoen for å gjøre det).
  3. Få tilgang til Todoist via Google Assistent på din Android-enhet, smarthus-enhet eller iOS (med Assistant-appen)-enhet.

Bruke Todoist med Google Assistent

Todoist med Google Assistent-integrasjonen er i øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk. Du må derfor si kommandoene dine til Google Assistent på engelsk.

For å komme i gang, sier du «OK Google, let me talk to Todoist» (OK Google, la meg snakke med Todoist). Todoist Assistent dukker opp for å hjelpe deg, og du kan be om å få gjort ting som:

• «Add task to wash the car today»
  • «What do I have due on Sunday?»
  • «List the tasks in my Work project»
  • «What's due in my podcast project?»
  • «Complete my task Mow the lawn»
  • «Complete the task called Transcribe interview»

Du kan også legge til viktig informasjon, akkurat som når du bruker Todoists Legg til raskt.

• «Add a task to Submit my report tomorrow p1 #work @urgent»

Dette lager en oppgave kalt «Submit my report» som forfaller i morgen med en prioritet på 1 i «Work»-prosjektet med etiketten «Urgent».

Hvis du skulle lagt til denne oppgaven med stemmen, ville du sagt:

• «Add a task to Submit my report tomorrow p1 hashtag work at-sign urgent»

Du kan få jobben gjort enda raskere ved å kombinere aktiverings-trinnet med forespørselen din, ved å si noe sånt som:

• «OK Google, Ask Todoist to add a task Wash the car today»
  • «OK Google, Ask Todoist to complete my task: Wash the car»
  • «OK Google, Ask Todoist to complete my Wash the car task»
  • «OK Google, Ask Todoist what’s due today»

Integrasjonen lar deg spare tid ved å raskt få oppgaver ut av hodet og inn i oppgavelisten, ved å la deg bruke vanlig syntaks for Todoists Legg til raskt, når du skal legge til nye oppgaver.

Når du legger til en oppgave, vil Google Assistent informere deg om følgende: «The task has been added. Any changes?» (Oppgaven har blitt lagt til. Noen endringer?). På dette punktet kan du flytte den til et prosjekt, legge til en etikett, eller tildele oppgaven en prioritet.

Vanlige spørsmål

Hvorfor kobles ikke Todoist til Google Assistent? Jeg får ikke integrasjonen til å fungere.

Prøv først å si: OK Google, hva heter jeg?

Hvis Google Assistent svarer med å si at det ikke er mulig å identifisere/verifisere deg, er det et problem med innstillingene dine for assistenten som må løses. Prøv å følge retningslinjer fra Google for å tillate personlige resultater på dine delte Assistent-enheter.

Hvis Google Assistent svarer med riktig navn, kan du prøve å koble til integrasjonen på nytt:

1. Gå til Todoist for Google Assistant Directory Listing.
  2. Trykk på Koble fra for å koble fra integrasjonen (eller Koble til hvis den allerede er frakoblet.
  3. Sørg for at du er logget på Google-kontoen på den mobile enheten din.
  4. Åpne Google Assistent på den mobile enheten din og aktiver integrasjonen ved å si OK Google, la meg snakke med Todoist.
  5. Koble til kontoen din igjen.

Hvordan kan jeg bruke integrasjonen på språket mitt?

Dessverre er Todoist med Google Assistent i øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk. Du må derfor si kommandoene dine til Google Assistent på engelsk.

Todoist med Google Assistent er ikke integrert med riktig Todoist-konto. Hvordan fikser jeg dette?

Google Assistent kan i noen tilfeller (f.eks. på enheter uten skjerm) anta at du vil knytte opp mot Google/Gmail-adressen din. For å endre til en annen adresse:

1. Gå til Todoist for Google Assistant Directory Listing.
  2. Trykk på Koble fra for å koble fra integrasjonen.
  3. På den mobile enheten din, der du er logget på din foretrukne Todoist-konto, aktiverer du Google Assistent og påkaller integrasjonen med «Let me talk to Todoist», for å begynne prosessen med å koble til kontoen din.

Hvorfor forstår ikke integrasjonen hva jeg sier?

Når du snakker til Google Assistent, vil Googles Natural Language Processor (NLP) konvertere det den hører til tekst som sendes til integrasjonen.

Dette administreres av Google, og vi kan derfor ikke forbedre det på vår side. Vi sørger imidlertid for at det er flere alternative fraser tilgjengelige, så du kan si de samme tingene på forskjellige måter og få resultatet du ønsker.

Når jeg påkaller Todoist for Google Assistent åpnes bare en hjelpeartikkel på nett. Hvordan fikser jeg dette?

Dette er fordi det i øyeblikket kun er mulig å bruke Todoist med Google Assistent når Google Assistent er satt til Engelsk (Storbritannia). Følg denne fremgangsmåten for å bli kvitt denne feilmeldingen:

1. På den mobile enheten din åpner du Google Home-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på konto-ikonet/-bildet og deretter Assistant settings (Innstillinger for assistent).
  3. Velg Languages (Språk).
  4. Trykk på nåværende språk, og velg deretter English (United States/Kingdom). Du kan ha flere språk konfigurert, så du kan også beholde ditt tidligere valgte språk.

Jeg får hele tiden feilmeldingen Beklager, Todoist er ikke tilgjengelig på enheter satt opp med språket eller landet ditt. Hvordan fikser jeg dette?

Dette er fordi det i øyeblikket kun er mulig å bruke Todoist med Google Assistent når Google Assistent er satt til Engelsk (Storbritannia). Følg denne fremgangsmåten for å bli kvitt denne feilmeldingen:

1. På den mobile enheten din åpner du Google Home-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på konto-ikonet/-bildet og deretter Assistant settings (Innstillinger for assistent).
  3. Velg Languages (Språk).
  4. Trykk på nåværende språk, og velg deretter English (United States/Kingdom). Du kan ha flere språk konfigurert, så du kan også beholde ditt tidligere valgte språk.