Hvordan kan jeg bruke Todoist med Google Assistant?

Business

Todoist med Google Assistant er i øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk.

Hva er Google Assistant og Google Home?

Google Home er en stemmeaktivert høyttaler drevet av Google Assistant.

Hvordan fungerer Todoist / Google Assistant-integrasjonen?

Google Assistant lar deg legge til oppgaver, fullføre oppgaver, lese oppgavene dine, og også sjekke dine neste kommende oppgaver.

Du kan inkludere forfallsdatoer, som automatisk gjenkjennes av Todoists smarte datogjenkjenning. Etter å ha lagt til oppgaven, vil du umiddelbart ha sjansen til å legge til etiketter, prioritetsnivå eller spesifisere hvilket prosjekt du vil at oppgaven skal flyttes til.

Hvordan kobler jeg Todoist til Google Assistant?

1. Åpne Google Assistant og si / skriv inn «Let me talk to Todoist» (La meg snakke med Todoist).

2. Aktiver Todoist, og du vil sendes til Todoists nettsted, hvor du logger inn med påloggingsinformasjonen din.

3. Du skal nå kunne bruke Todoist gjennom Google Assistant eller Google Home.

Hvordan bruker jeg Todoist / Google Assistant-integrasjonen?

For å komme i gang, sier du «OK Google, let me talk to Todoist» (OK Google, la meg snakke med Todoist). Todoist-assistenten din dukker opp for å hjelpe deg, og du kan be om å få gjort ting som:

• «Read my tasks»
    (les mine oppgaver)
  • «Tasks for today» (oppgaver til i dag)
  • «Read my next task» (les mine neste oppgaver)
  • «Next task» (neste oppgave)
  • «Add a task ‘Vann plantene’» (Legg til en oppgave «Vann plantene»)
  • «Complete my task ‘Vann plantene’» (fullfør oppgaven min «vann plantene»)

Når du legger til en oppgave, vil Todoist-assistenten informere deg om følgende: «The task has been added. Any changes?» (Oppgaven har blitt lagt til. Noen endringer?). På dette punktet kan du flytte den til et prosjekt, legge til en etikett, eller tildele oppgaven en prioritet.

Du kan flytte den til et prosjekt, som «Shopping», ved å bruke:

• «Move it to shopping» (flytt den til shopping)
  • «Move to shopping» (flytt til shopping)
  • «Project shopping» (Prosjekt shopping)

Du kan gi oppgaven en etikett, som «Viktig»:

• «Add label viktig» (legg til etikett viktig)
  • «Add viktig label» (legg til viktig etikett)
  • «Label viktig» (etikett viktig)
  • «Viktig label» (viktig etikett)

Du kan tildele oppgaven en prioritet:

• «Set priority 4» (tildel prioritet 4)
  • «Priority 3» (prioritet 3)
  • «Set priority to 1» (sett prioritet til 1)
  • «Set task priority to 2» (sett oppgaveprioritet til 2)

Etter at du har foretatt endringene, vil Todoist spørre deg: «Any more changes?» (noen andre endringer?). Du kan da si «No.» (nei) for å fullføre.

Et par eksempler

Her er et par eksempler på hvordan det fungerer. Her skal vi legge til oppgaven «hent barna» med forfallsdato i morgen kl. 16:00, og gi oppgaven prioritet 1:

1. «Ok Google, let me talk to Todoist» (OK Google, la meg snakke med Todoist)
  2. «Add a task ‘hent barna i morgen’ at 4pm» (Legg til en oppgave «hente barna i morgen» kl. 16:00)
  3. «Priority 1» (prioritet 1)

For å høre neste oppgave:

1. «OK Google, let me talk to Todoist» (OK Google, la meg snakke med Todoist)
  2. «Read my next task» (Les min neste oppgave)

Vi legger til en oppgave med navnet «rengjør bilen» i prosjektet «bil»:

1. «OK Google, let me talk to Todoist» (OK Google, la meg snakke med Todoist)
  2. «Add a task» (legg til en oppgave)
  3. «Rengjør bilen»
  4. «Move to project Bil» (flytt til prosjekt Bil)

Vi fullfører oppgaven: «rengjør bilen»:

1. «OK Google, let me talk to Todoist» (OK Google, la meg snakke med Todoist)
  2. «Complete my task ‘rengjør bilen’» (fullfør oppgaven «rengjør bilen»)
  3. «Yes» (ja)

Legg raskt til oppgaver ved hjelp av «Note to self» (merknad til meg selv)

Legg raskt til en oppgave i Todoist ved å si «OK Google, note to self» (Ok, google, merknad til meg selv), og si deretter oppgavenavnet du vil legge til i Todoist-innboksen din.

Hvordan sette opp «Note to Self» med Todoist

1. Si «OK Google, note to self» (Ok, google, merknad til meg selv), og siden til Google-assistenten dukker opp på enheten din.
  2. Endre standardappen til Todoist ved å trykke på Note to self.
  3. Velg Todoist fra listen med apper.

Hvordan legge til en oppgave ved hjelp av Note to Self

Her er et par eksempler på hvordan du bruker Note to Self:

• «OK Google, note to self, buy groceries» (Ok Google, merknad til meg selv, kjøp dagligvarer) legger til en Todoist-oppgave i innboksen din som heter «kjøp dagligvarer».
  • «OK Google, note to self, call Ola today» (Ok Google, merknad til meg selv, ring Ola i dag) legger til en Todoist-oppgave i innboksen din som heter «ring Ola» med dato i dag.
  • «OK Google, note to self» (Ok Google, merknad til meg selv) henter frem Google-assistenten. Du kan deretter bruke god tid til å finne ut hva du skal si, for eksempel «kjøp epler i dag».

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvorfor kobles ikke Todoist til Google Assistant? Jeg får ikke integrasjonen til å fungere.

Svar: Hvis du har prøvd triksene ovenfor og Todoist med Google Assistant fortsatt ikke fungerer, kan du prøve å koble sammen kontoene på nytt:

1. Åpne Google Assistant fra enheten din.
  2. Trykk på kompasset øverst i høyre hjørne, noe som åpner Utforsk.
  3. Trykk på søkelinjen øverst, og skriv Todoist.
  4. Trykk på Todoist-ikonet, og bla deg nedover til du se «Kontosammenkobling». Trykk deretter på KOBLE FRA.
  5. Bla tilbake til toppen og trykk på PRØV DET, for å sammenkoble Todoist-kontoen din igjen.