Sikkerhetskopier

Business

Aldri bekymre deg for å miste prosjekter, oppgaver og kommentarer. Hvis du er en Pro- eller Business-bruker, vil Todoist automatisk opprette sikkerhetskopier for de aktive oppgavene i alle de nåværende prosjektene dine. Du kan enkelt gjenopprette et prosjekt når som helst.

Sikkerhetskopier genereres kun fra dagen kontoen din oppgraderes fra en gratiskonto til Pro eller Business.

Derfor, hvis du slettet et prosjekt mens du brukte gratisversjonen av Todoist, og deretter oppgraderer til Pro eller Business, vil du ikke finne det prosjektet i sikkerhetskopiene.

Laste ned en sikkerhetskopi

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne Sikkerhetskopier-fanen.
  4. Klikk på Last ned ved siden av en av de daglige sikkerhetskopiene. Dette vil starte nedlastingen av en .zip-fil som inneholder .csv-filer for hvert av dine nåværende prosjekter, inkludert alle aktive oppgaver (fullførte oppgaver og arkiverte oppgaver er ikke inkludert).

Du får kun tilgang til sikkerhetskopier via nett eller macOS- eller Windows 10/11-appen.

Du kan også klikke på + Lag sikkerhetskopi øverst i Sikkerhetskopier-fanen for manuelt å opprette en sikkerhetskopi av alle dine aktive prosjekter.

Gjenopprette en sikkerhetskopi

1. Opprett et nytt prosjekt.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Importer fra mal.
  4. Velg (eller dra og slipp) .csv-filen fra datamaskinen som samsvarer med prosjektet du vil gjenopprette.

Backuper kan kun gjenopprettes via nett eller macOS- eller Windows 10/11-appen.

Alle aktive oppgaver, forfallsdatoer, kommentarer og filer fra det sikkerhetskopierte prosjektet vil legges til i det nye prosjektet.

Alle dine date er trygge og sikre. Du kan lese fullversjonen av våre retningslinjer for datasikkerhet for mer informasjon.

Vanlige spørsmål

Jeg har vet et uhell slettet et prosjekt, og jeg har et Free-abonnement. Kan jeg oppgradere til Pro eller Business for å få tilgang til en sikkerhetskopi og gjenopprette prosjektet?

Dessverre er ikke det mulig. Sikkerhetskopier opprettes kun fra dagen en konto oppgraderes til Pro eller Business.

Er det et maksimalt antall sikkerhetskopier som kan opprettes og lagres?

Ja, du kan lagre opptil 21 sikkerhetskopier på kontoen din. Sikkerhetskopier lages automatisk daglig og er for de siste 21 dagene. Eldre sikkerhetskopier overskrives og slettes.

Hvor mange kommentarer kan lagres i en sikkerhetskopi?

Sikkerhetskopier kan lagre opptil 500 kommentarer per oppgave.

Hvor ofte opprettes en ny sikkerhetskopi?

Sikkerhetskopier opprettes én gang per dag på dager du logger deg inn på Todoist og foretar endringer.