Sikkerhetskopier

Business

Aldri bekymre deg for å miste prosjekter, oppgaver og kommentarer. Hvis du er en Premium- eller Business-bruker, vil Todoist automatisk opprette sikkerhetskopier for de aktive oppgavene i alle de nåværende prosjektene dine. Du kan enkelt gjenopprette et prosjekt når som helst.

Laste ned en sikkerhetskopi

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne Sikkerhetskopier-fanen.
  4. Klikk på Last ned ved siden av en av de daglige sikkerhetskopiene. Dette vil starte nedlastingen av en .zip-fil som inneholder .csv-filer for hvert av dine nåværende prosjekter, inkludert alle aktive oppgaver (fullførte oppgaver og arkiverte oppgaver er ikke inkludert).

Sikkerhetskopier får du kun tilgang til på nett eller med appen til macOS eller Windows (eldre utgaver).

Du kan også klikke på + Lag sikkerhetskopi nederst i Sikkerhetskopier-fanen for manuelt å opprette en sikkerhetskopi av alle dine aktive prosjekter.

Gjenopprette en sikkerhetskopi

1. Opprett et nytt prosjekt.
  2. Klikk på prosjekthandlinger-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Importer fra mal.
  4. Velg (eller dra og slipp) .csv-filen fra datamaskinen som samsvarer med prosjektet du vil gjenopprette.
  1. Opprett et nytt prosjekt.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Importer fra mal.
  4. Velg (eller dra og slipp) .csv-filen fra datamaskinen som samsvarer med prosjektet du vil gjenopprette.

Sikkerhetskopier kan kun gjenopprettes på nett eller med appen til macOS, Windows (eldre utgaver) eller Windows 10.

Alle aktive oppgaver, forfallsdatoer, kommentarer og filer fra det sikkerhetskopierte prosjektet vil legges til i det nye prosjektet.

Selv om sikkerhetskopiene dine av prosjekter bare inkluderer aktive prosjekter og oppgaver, sikkerhetskopierer vi også all brukerdata (inkludert fullførte oppgaver og arkiverte prosjekter) på serverne våre. Dine data er trygge og sikre. Du kan lese gjennom vår fullstendige sikkerhetspolicy for data hvis du vil vite mer.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Er det et maksimalt antall sikkerhetskopier som kan opprettes og lagres?

Svar: Opptil 21 sikkerhetskopier opprettes og lagres automatisk, og deretter vil eldre sikkerhetskopier bli overskrevet og slettet.

Spørsmål: Hvor ofte opprettes en ny sikkerhetskopi?

Svar: Sikkerhetskopier opprettes én gang per dag på dager du logger deg inn på Todoist og foretar endringer.

Spørsmål: Jeg prøver å laste ned en sikkerhetskopi ved hjelp av appen for macOS eller Windows (eldre versjoner), men det skjer ikke noe. Hva er feil?

Svar: Sørg for at du er logget inn på samme Todoist-konto i nettappen. Hvis du ikke er logget inn på Todoist-kontoen din, kan ikke sikkerhetskopien lastes ned.

Spørsmål: Jeg har vet et uhell slettet et prosjekt, og jeg har et Free-abonnement. Kan jeg oppgradere til Premium eller Business for å få tilgang til en sikkerhetskopi og gjenopprette prosjektet?

Svar: Dessverre er ikke det mulig. Sikkerhetskopier opprettes kun fra dagen en konto oppgraderes til Premium eller Business.