Opprett et underprosjekt

Business

Hold den stadig voksende prosjektlisten din organisert og ryddig med underprosjekter. Du kan for eksempel opprette overordnede prosjekter kalt «Jobb» og «Privat», og deretter organisere dine forskjellige underprosjekter inn under det passende av disse overordnede prosjektene.

Du kan slå sammen underprosjekter under det overordnede prosjektet for midlertidig å skjule dem fra visningen. Dette hjelper deg med å fokusere på de riktige prosjektene på det riktige tidspunktet, uten at du blir distrahert av alt annet.

Vi støtter i øyeblikket underprosjekter med tre innrykksnivåer.

Slik gjør du et prosjekt om til et underprosjekt

1. Hold pekeren over et prosjekt.
  2. Klikk og hold på det grå håndtaket som dukker opp til venstre for prosjektet.
  3. Dra og slipp til venstre eller høyre for å endre innrykket.

1. Trykk lenge på et prosjekt.
  2. Dra og slipp til høyre eller venstre for å endre innrykket.

1. Trykk lenge på et prosjekt.
  2. Dra og slipp til høyre eller venstre for å endre innrykket.
Du kan også opprette underoppgave i prosjekter for å bryte ned store oppgaver i mindre, mer håndterbare oppgaver.