Omtaler av Todoist

Business

Todoist har hjulpet millioner av personer med å organisere seg, ved å få ting ut av hodet og inn i gjøremålslister. Her kan du se hva skribenter, produktivitetseksperter og langtidsbrukere har å si om hvordan Todoist har hjulpet dem med å oppnå mer.

Mediekanaler

«Todoist, som er tilgjengelig på så å si alle plattformer du kan tenke deg, er stilrent, raskt og enkelt å bruke. Behandlingen av naturlig språk gjør det å legge til nye oppgaver til en lynrask affære. Mer avanserte brukere vil sette pris på en rekke funksjoner, blant annet etiketter og filtre, stedsbaserte påminnelser, og maler for gjentatte prosjekter. Du kan også bruke Todoist til å samarbeide med medarbeidere. Men selv om behovene dine ikke er så omfattende, vil du sannsynligvis fortsatt sette pris på Todoist, rett og slett fordi det har en enkel tilnærming som hjelper deg med å få ting gjort.»

«Hvis du er på jakt etter den beste gjøremålsappen, en app som fungerer på alle enhetene dine, har flotte funksjoner for å overvåke produktiviteten din, og som virkelig lar deg finne frem din indre nerd når det kommer til organisering av oppgaver, er Todoist for deg. Denne strålende og pålitelige appen er tilgjengelig på en rekke enheter, den er enkel å bruke, og den har fine kjernefunksjoner. Selv om gratisversjonen av Todoist er veldig bra, er den mye bedre når du har Premium, som er konkurransedyktig priset. Hvis du trenger hjelp til organisering og er villig til å betale for deg, vil Todoist sørge for å holde humøret ditt oppe samt bidra til at du er produktiv.»

«Todoist bruker AI til å hjelpe deg med bedre å organisere, prioritere og fullføre oppgavene dine i tide. Todoist er en Google Play Editor's Choice-app, og den har smart planlegging som bruker maskinlæring til å foreslå de beste datoene for planlegging av oppgavene dine. Du kan også få tilgang til gjøremålslistene og merknadene dine på hvilke som helst enheter, fra iPad-en din til Apple Watch, og integreres med tredjepartsapper, inkludert Slack, Amazon Echo, Google Drive, Dropbox, med mer.

Produktivitetseksperter

«Uansett hvilken enhet du bruker, får du tilgang til Todoist (så lenge du kan koble til Internett ved oppstart). Med integrering med tre store e-postklienter, har du muligheten til å ha oppgavebehandleren din klar mens du ser gjennom innboksen din – noe som er praktisk. Og med Todoist sin Chrome-utvidelse, får du tilgang til Todoist-oppsettet ditt på hvilken som helst side.

«Da det nærmet seg slutten av 2015, bestemte jeg meg for at jeg ville fortelle alle om den fantastiske produktivitetsappen Todoist. Jeg hadde prøvd nesten alle de forskjellige produktivitetsappene i App Store, og ingen av dem klarte egentlig å holde meg organisert og i kontroll over arbeidet og livet mitt, samtidig som de inspirerte meg til å få gjort mer og holde meg organisert. Kun Todoist klarte det. Med sitt vakre grensesnitt, logiske arbeidsflyt og store fleksibilitet, var denne appen som en drøm for meg. Og jeg ville fortelle alle i verden om den.»

«Todoist er blant de ledende appene for gjøremålslister på markedet. En ressurs som mange millioner personer bruker på daglig basis for å få ting gjort, planlegge familiehendelser, jobbaktiviteter og mer intense prosjekter. Den store bonusen med Todoist, er at den fungerer på de aller fleste enheter. Windows Android-nettbrett, iPad-er – alt! Dette er fantastisk når du bestemmer deg for å bytte enhet – Todoist venter på deg der du slapp!»

• Francesco D’Alessio, vurderer produktivitetsapper på YouTube

Hyllest i sosiale medier

Jeg elsker hvordan @todoist ikke trenger noen instruksjoner. Jeg bare skrev «Gjør x hver arbeidsdag frem til 10. november», og det bare fungerte. - @dqmonn

Det aller beste med Todoist? At dere overlever mens de andre gjøremålsappene dør. Takk for at dere er til å stole på og pålitelige. - @joelgascoigne

Du vet når du finner an app til arbeidet ditt som du ikke bare klarer deg uten? For meg er det @todoist. Appen er så enkel og effektiv. - @SimonMHR

Da var enda et år med @todoist Premium betalt for. Uten tvil den beste gjøremålsappen for Android/nett/Windows, som jeg bruker. - @garethjms

Podcast-episoder

Priser