Hvordan kan jeg bruke Todoist med Flat Tomato?

Business

Hva er Flat Tomato?

Flat Tomato er en app for administrering av tid for iOS. Den hjelper personer med å unngå distraksjoner og spore tiden de bruker på forskjellige aktiviteter. Den bruker Pomodoro-metodelæren, der du jobber i sykluser og tar jevnlige pauser – vanligvis 25 minutter med jobbing og 5 minutter med hvile.

Hva gjør integrasjonen?

Flat Tomato sporer automatisk hvor mye tid du bruker på hver oppgave.

Hvordan kobler jeg Todoist til Flat Tomato?

1. Last ned Flat Tomato-appen i App Store.

2. Åpne Flat Tomato og sveip fra venstre til høyre i hovedvinduet for å vise Kontoer-menyen.

3. Koble til Todoist-kontoen din.

4. I det neste vinduet velger du oppgavene i ett eller flere prosjekter som du vil knytte opp mot Flat Tomato.

Ta en titt på videoen nedenfor for å se hvordan det gjøres.