Har du problemer med synkronisering?

Business

Hvis Todoist ikke synkroniserer oppgavelisten din ordentlig, er det et par ting du kan prøve for å løse problemet:

Hvis du bruker flere Todoist-apper

Hvis du bruker flere Todoist-apper, og disse ikke synkroniserer oppgavelisten din riktig (for eksempel viser iOS-appen og Windows-appen forskjellige oppgavelister), anbefaler vi at du identifiserer hvilken plattform som ikke synkroniserer og deretter rapporterer problemet til kundestøtten.

For å identifisere hvilken app som ikke synkroniserer, foreslår vi at du logger deg inn på Todoist på nett. Når du er logget inn, sammenligner du den oppgavelisten med oppgavelisten som vises i appene.

For å være sikker på at du har den siste oppdateringen av Todoist på nett, bør du logge deg ut av Todoist på nett og deretter inn igjen.

Etter at du har logget deg inn på Todoist på nett igjen, vil oppgavelisten du ser mest sannsynlig være den korrekte oppgavelisten som er lagret i databasen vår. Du kan sammenligne den med appenes oppgaveliste.

Hvis du for eksempel bruker Todoist for iOS og Todoist for Windows, og du har problemer, kan du sammenligne dem med versjonen på nett for å se hvilken av appene som ikke fungerer som den skal.

• Hvis du har lagt til en oppgave i Todoist for iOS som ikke vises i Todoist på nett, er det Todoist for iOS-appen som har problemer.
  • Hvis du har lagt til en oppgave i Todoist for iOS som vises i Todoist på nett, men som ikke vises i Todoist for Windows, er det Todoist for Windows-appen som har problemer.

Du kan bruke denne fremgangsmåten med hvilke som helst to apper for å finne ut hvor problemet ligger.

Så fort du har denne informasjonen, kan du rapportere funnet til kundestøtten vår. Dette vil være veldig nyttig når utviklerne våre skal finne og løse problemet for deg.

Hvorfor klarer ikke Todoist å synkronisere mellom appene mine?

Vanligvis er problemet ett av to vanlige problemer for én av appene. Appen skriver enten ikke ordentlig til databasen vår, eller appen oppdateres ikke ordentlig fra databasen vår.

Hvis du for eksempel bruker iOS og Windows og de ikke synkroniseres ordentlig, kan det være én av disse fire situasjonene:

• iOS-appen klarer ikke skrive: iOS-appen skriver ikke ordentlig til databasen vår, så når du laster inn Todoist i andre apper, mottar de ikke de siste oppdateringene fra iOS.
  • iOS-appen klarer ikke lese: Andre apper skriver som de skal til databasen, men iOS-appen klarer ikke motta oppdateringene.
  • Windows-appen klarer ikke skrive: Windows-appen skriver ikke ordentlig til databasen vår, så når du laster inn Todoist i andre apper, mottar de ikke de siste oppdateringene.
  • Windows-appen klarer ikke lese: Andre apper skriver som de skal til databasen, men Windows-appen klarer ikke motta oppdateringene.

Sammenlign oppgavelisten med Todoist på nett for å finne ut hvor problemet ligger.