Har du problemer med synkronisering?

Business

Hvis Todoist ikke synkroniserer oppgavelisten din riktig (for eksempel viser iOS-appen og Windows-appen forskjellige oppgavelister), anbefaler vi at du identifiserer hvilken plattform som ikke synkroniserer med de andre og sender informasjonen til kundestøtten vår.

Hvordan identifisere hvilken app som ikke synkroniserer

1. Logg inn på Todoist på nett.
    • Sørg for at du har den nyeste versjonen av oppgavelisten din (den som er lagret på serverne våre) ved først å logge deg ut av Todoist på nett, og deretter logge deg inn igjen.
  2. Legg til en oppgave fra en annen plattform, og se om den oppgaven dukker opp i Todoist på nett. Hvis den ikke dukker opp, er det appen der du la til oppgaven som har problemer med synkroniseringen.
  3. Hvis oppgaven du la til dukker opp i Todoist på nett, legger du til en ny oppgave fra Todoist på nett, for å se om den dukker opp i dine andre Todoist-apper. Hvis oppgaven ikke dukker opp i en av appene dine, betyr det at den appen har problemer med synkroniseringen.

Når du har denne informasjonen, rapporterer du det du har funnet ut til kundestøtten vår. Utviklerne våre vil forsøke å finne ut av problemet så raskt som mulig, så du kommer i gang.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvorfor klarer ikke Todoist å synkronisere mellom appene mine?

Svar: Det er to grunner til at du kan oppleve problemer med synkronisering: Appen skriver ikke som den skal til databasen, eller appen leser ikke som den skal fra databasen. Finn ut hvilken app som ikke synkroniserer som den skal, ved hjelp av instruksjonene ovenfor.

Hvis du for eksempel bruker iOS og Windows og de ikke synkroniseres ordentlig, kan det være én av disse fire situasjonene:

• iOS-appen klarer ikke skrive: iOS-appen skriver ikke ordentlig til databasen vår, så når du laster inn Todoist i andre apper, mottar de ikke de siste oppdateringene fra iOS.
  • iOS-appen klarer ikke lese: Andre apper skriver som de skal til databasen, men iOS-appen klarer ikke motta oppdateringene.
  • Windows-appen klarer ikke skrive: Windows-appen skriver ikke ordentlig til databasen vår, så når du laster inn Todoist i andre apper, mottar de ikke de siste oppdateringene.
  • Windows-appen klarer ikke lese: Andre apper skriver som de skal til databasen, men Windows-appen klarer ikke motta oppdateringene.

Hvis du klarte å identifisere hvilken av situasjonene ovenfor som førte til problemet ditt, tar du med det i meldingen når du kontakter kundestøtten vår.