Slett kontoen din

Business

Det er trist å høre at du vurderer å slette Todoist-kontoen din :(

Det å slette kontoen vil slette alt av data i Todoist, inkludert oppgaver, prosjekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter en konto, vil du ikke kunne gjenopprette kontoen eller data tilknyttet kontoen.

Hvis du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen til å logge inn, må du legge til et passord på Todoist-kontoen din først. Du gjør dette ved å gå til Innstillinger > Konto.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Åpne Konto-fanen og klikk på Slett Todoist-kontoen min.
  4. Skriv inn passordet ditt og del tilbakemelding om Todoist-opplevelsen din i kommentarboksen.
  5. Klikk på Slett kontoen min.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Konto.
  3. Klikk på Slett konto.
  4. Skriv inn e-postadressen din og del tilbakemelding om Todoist-opplevelsen din.
  5. Klikk på Slett.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre.
  2. Trykk på Innstillinger > Konto.
  3. Trykk på Slett konto.
  4. Skriv inn passordet ditt.
  5. Trykk på Slett for alltid.
  1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på Slett konto og deretter Fortsett.
  4. Skriv inn passordet ditt.
  5. Trykk på Slett.
For Premium-brukere: Hvis du har registrert deg for Todoist Premium i App Store eller Google Play Butikk, må du sørge for å kansellere Todoist- abonnementet, for å hindre fremtidige trekk.

Vi ser alltid etter måter å forbedre oss på. Hvis du har tilbakemelding på hvorfor Todoist ikke fungerte for deg, håper vi du forteller oss det på support@todoist.com. Vi setter virkelig pris på det!

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan dere slette kontoen min for meg?

Svar: Nei, i øyeblikket kan kontoer kun slettes av eierne sine.

Spørsmål: Jeg får opp at passordet mitt er feil, men jeg er sikker på at det matcher Google-, Facebook- eller Apple-påloggingen. Hva er feil?

Svar: For å slette kontoen din, må du skrive inn passordet som er knyttet til Todoist-kontoen din, ikke passordet som er knyttet til Google-, Facebook- eller Apple-kontoen. Hvis du ikke har lagt til et passord ennå, kan du gjøre det ved å følge disse instruksjonene.