Slett kontoen din

Business

Det er trist å høre at du vurderer å slette Todoist-kontoen din :(

Det å slette kontoen vil slette alt av data i Todoist, inkludert oppgaver, prosjekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter en konto, vil du ikke kunne gjenopprette kontoen eller data tilknyttet kontoen.

Hvis du bruker Google eller Facebook til å logge inn, må du legge til et passord på Todoist-kontoen din først. Du gjør dette ved å gå til Innstillinger > Konto.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Åpne Konto-fanen og klikk på Slett Todoist-kontoen min.
  4. Skriv inn passordet ditt og del tilbakemelding om Todoist-opplevelsen din i kommentarboksen.
  5. Klikk på Slett kontoen min.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Konto.
  3. Klikk på Slett konto.
  4. Skriv inn e-postadressen din og del tilbakemelding om Todoist-opplevelsen din.
  5. Klikk på Slett.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre.
  2. Trykk på Innstillinger > Konto.
  3. Trykk på Slett konto.
  4. Skriv inn passordet ditt.
  5. Trykk på Slett for alltid.
  1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Trykk på Generelt > Konto.
  3. Trykk på Slett konto.
  4. Skriv inn passordet ditt.
  5. Trykk på Slett.
For Premium-brukere: Hvis du har registrert deg for Todoist Premium i App Store eller Google Play Butikk, må du sørge for å kansellere Todoist- abonnementet, for å hindre fremtidige trekk.

Vi ser alltid etter måter å forbedre oss på. Hvis du har tilbakemelding på hvorfor Todoist ikke fungerte for deg, håper vi du forteller oss det på support@todoist.com. Vi setter virkelig pris på det!

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan dere slette kontoen min for meg?

Svar: Nei, i øyeblikket kan kontoer kun slettes av eierne sine.

Spørsmål: Jeg får opp at passordet mitt er feil, men jeg er sikker på at det matcher Facebook- eller Google-påloggingen. Hva er feil?

Svar: For å slette kontoen din, må du skrive inn passordet som er knyttet til Todoist-kontoen din, ikke passordet som er knyttet til Google- eller Facebook-kontoen. Hvis du ikke har lagt til et passord ennå, kan du gjøre det ved å følge disse instruksjonene.