Loading the new Help Center

Slett kontoen din

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Det er trist å høre at du vurderer å slette Todoist-kontoen din.

Merk deg at det å slette kontoen vil slette alt av data i Todoist, inkludert oppgaver, prosjekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter en konto, vil du ikke kunne gjenopprette kontoen eller data tilknyttet kontoen.

Hvis du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen til å logge inn, må du legge til et passord på Todoist-kontoen din først. Du gjør dette ved å gå til Innstillinger og velge Konto.

  1. Åpne Todoist-appen og klikk på avataren din øverst i høyre hjørne.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Administrer konto. Todoist-kontoens innstillinger åpner seg i en nettleser.
  4. Velg Slett konto for godt.
  5. Skriv inn passordet ditt og bekreft det ved å velge Slett konto for godt.
  1. Åpne Todoist-appen og klikk på avataren din øverst i høyre hjørne.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Åpne Konto-fanen og klikk på Slett konto for godt.
  4. Skriv inn passordet ditt og bekreft det ved å velge Slett konto for godt.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst i venstre hjørne.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Velg Konto.
  4. Trykk på Slett konto.
  5. Skriv inn passordet ditt.
  6. Trykk på Slett for alltid.
  1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på Slett konto og deretter Fortsett.
  4. Skriv inn passordet ditt.
  5. Trykk på Slett.
For Pro-brukere: Hvis du har registrert deg for Todoist Pro i App Store eller Google Play, må du sørge for å kansellere Todoist-abonnementet, for å hindre fremtidige trekk.

Vanlige spørsmål