Systemkrav for Todoist

Business

Her er de forskjellige versjonene av operativsystemer som du trenger for å kunne bruke Todoist i nettleseren, på datamaskinen eller på mobile enheter:

På nett

Du kan bruke Todoist-nettappen i alle disse nettleserne:

• Google Chrome i macOS, Windows og Linux
  • Firefox i macOS, Windows og Linux
  • Opera i macOS, Windows og Linux
  • Safari i macOS og Windows
  • Microsoft Edge i Windows
  • Internet Explorer 11 i Windows

macOS

Du kan bruke Todoist-appen for macOS hvis datamaskinen din kjører macOS 10.11 eller nyere.

Windows

Du kan bruke Windows 10-appen hvis datamaskinen din kjører Windows 10, 64-biter.

Android

Du kan bruke Todoist-appen for Android hvis enheten din kjører Android 6.0 eller nyere.

iOS

Du kan bruke Todoist-appen for iOS hvis enheten din kjører iOS 13 eller nyere.

Apple Watch

Du kan bruke Todoist på Apple Watch hvis enheten din kjører watchOS 5 eller nyere.

Linux

Du kan bruke Todoist på Linux hvis datamaskinen din kjører Ubuntu 20.04. Vi har som mål å utvide støtten i fremtiden.