Systemkrav for Todoist

Business

Her er de forskjellige versjonene av operativsystem som du trenger for å kunne bruke Todoist i nettleseren, på datamaskinen eller på en mobil enhet:

Nett

Du kan bruke Todoist-nettappen med hvilke som helst av følgende nettlesere:

Todoist støtter bare oppdaterte nettlesere. For å være sikker på at du får den beste brukeropplevelsen, må du sørge for at nettleseren er oppdatert til nyeste versjon.
  • Google Chrome i macOS, Windows og Linux
  • Firefox i macOS, Windows og Linux
  • Opera i macOS, Windows og Linux
  • Safari i macOS og Windows
  • Microsoft Edge i Windows
Nettappen støttes ikke i nettlesere på mobil. Bruk mobilappene for å få tilgang til Todoist-kontoen din.

macOS

Du kan bruke Todoist macOS-appen hvis datamaskinen din kjører macOS 10.11 eller nyere.

Windows

Du kan bruke Windows-appen hvis datamaskinen din kjører Windows 10/11 (64-biter).

Android

Du kan bruke Todoist Android-appen hvis datamaskinen din kjører Android 6.0 eller nyere.

iOS

Du kan bruke Todoist iOS-appen hvis enheten din kjører iOS 13 eller nyere.

Apple Watch

Du kan bruke Todoist på Apple Watch hvis enheten din kjører watchOS 5 eller nyere.

Wear OS

Du kan bruke Todoist på Wear OS hvis enheten din kjører en versjon av Wear OS fra Google.

Linux

Du kan bruke Todoist på Linux hvis datamaskinen din kjører Ubuntu 20.04. Vi har som mål å utvide støtten i fremtiden.