Endre passordet ditt

Business

Oppdater passordet ditt på hvilken som helst av enhetene dine for å holde Todoist-kontoen din trygg.

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Administrer konto. Dette åpner Todoist-kontoens innstillinger i en nettleser.
  4. Under Passord velger du Endre passord.
  5. Skriv inn det gamle passordet ditt samt det nye passordet. Du må skrive inn det nye passordet to ganger for å bekrefte endringen.
  6. Klikk på Endre passord for å lagre endringene.
  1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Under Passord velger du Endre passord.
  4. Skriv inn det gamle passordet ditt samt det nye passordet. Du må skrive inn det nye passordet to ganger for å bekrefte endringen.
  5. Klikk på Endre passord for å lagre endringene.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst i venstre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Velg Konto.
  4. Trykk på Passord.
  5. Skriv inn det gamle passordet ditt. (Hvis du ikke har et passord, fordi du bruker Google-, Facebook- aller Apple-kontoen din til å logge på Todoist, ser du ikke dette alternativet.)
  6. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  7. Trykk på send-ikonet for å lagre endringene.
  1. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på Endre passord.
  4. Skriv inn det gamle passordet ditt.
  5. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  6. Trykk på Ferdig, for å lagre endringene.