Endre passordet ditt

Business

Oppdater passordet ditt på hvilken som helst av enhetene dine for å holde Todoist-kontoen din trygg.

1. Klikk på tannhjulet øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Ved siden av Passord, klikker du på Endre passord. Skriv inn det gamle passordet ditt.
  4. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  5. Klikk på Endre passord for å lagre endringene.

1. Trykk på meny-ikonet øverst i venstre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Velg Konto.
  4. Trykk på Legg til / endre passord.
  5. Skriv inn det gamle passordet ditt. (Hvis du ikke har et passord, fordi du bruker Google- eller Facebook-kontoen din til å logge på Todoist, ser du ikke dette alternativet.)
  6. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  7. Trykk på send-ikonet for å lagre endringene.
  1. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på Endre passord.
  4. Skriv inn det gamle passordet ditt.
  5. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  6. Trykk på Ferdig, for å lagre endringene.
  1. Klikk på tannhjulet øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Ved siden av passordet ditt, klikker du på Endre passord.
  3. Skriv inn det gamle passordet ditt.
  4. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  5. Klikk på Lagre passord for å lagre endringene.