Endre passordet ditt

Business

Oppdater passordet ditt på hvilken som helst av enhetene dine for å holde Todoist-kontoen din trygg.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist og velg Innstillinger.
  2. Åpne Konto-fanen.
  3. Klikk på rediger ved siden av feltet med det skjulte passordet «******».
  4. Skriv inn et nytt passord og bekreft det.
  5. Klikk på Lagre.

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger og konto nederst i menyen.
  3. Trykk på Passord.
  4. Skriv inn det nye passordet.
  5. Trykk på OK.
  1. Når du er på Todoist-hovedskjermbildet ditt, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Trykk på Konto.
  3. Øverst til høyre trykker du på Rediger.
  4. Skriv inn det nye passordet ditt.
  5. Trykk på Ferdig.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Rediger.
  3. Under Passord klikker du på Rediger.
  4. Skriv inn og bekreft det nye passordet ditt, og klikk deretter på Lagre.