Endre passordet ditt

Business

Du kan bare endre passordet ditt på Todoist på nett, i macOS-appen, i Windows-appen (eldre utgaver), i iOS-appen eller i Android-appen. Dette er ikke tilgjengelig i Windows 10- appen.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist og velg Innstillinger.
  2. Åpne Konto-fanen.
  3. Klikk på rediger ved siden av feltet med det skjulte passordet «******».
  4. Skriv inn et nytt passord og bekreft det.
  5. Klikk på Lagre.

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger og konto nederst i menyen.
  3. Trykk på Passord.
  4. Skriv inn det nye passordet.
  5. Trykk på OK.
  1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Trykk på Innstillinger → Konto.
  3. Øverst til høyre trykker du på Rediger.
  4. Skriv inn det nye passordet ditt.
  5. Trykk på Ferdig.
Det er i øyeblikket ikke mulig å endre Todoist-passordet ditt i Windows 10-appen.