Endre passordet ditt

Business

Oppdater passordet ditt på hvilken som helst av enhetene dine for å holde Todoist-kontoen din trygg.

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Konto. Dette åpner Todoist-kontoens innstillinger i en nettleser.
  4. Under Passord velger du Endre passord.

Hvis du ikke har et passord, fordi du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din til å logge på Todoist, klikker du på Legg til passord og skriver inn det nye passordet.

5. Skriv inn det nåværende passordet ditt samt det nye passordet. Skriv inn det nye passordet to ganger for å bekrefte endringen.
  6. Klikk på Endre passord for å lagre endringene.
  1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Under Passord velger du Endre passord

Hvis du ikke har et passord, fordi du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din til å logge på Todoist, klikker du på Legg til passord og skriver inn det nye passordet.

4. Skriv inn det nåværende passordet ditt samt det nye passordet. Skriv inn det nye passordet to ganger for å bekrefte endringen.
  5. Klikk på Endre passord for å lagre endringene.
  1. Trykk på Bla gjennom nederst til høyre.
  2. Trykk på tannhjulet øverst til høyre.
  3. Trykk på Konto.
  4. Trykk på Endre passord.

Hvis du ikke har et passord, fordi du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din til å logge på Todoist, trykker du på Legg til passord og skriver inn det nye passordet.

5. Skriv inn det gamle passordet ditt.
  6. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  7. Trykk på Ferdig for å lagre endringene.
  1. Trykk på Bla gjennom nederst til høyre.
  2. Trykk på tannhjulet øverst til høyre.
  3. Velg Konto.
  4. Trykk på Passord.
  5. Skriv inn det nåværende passordet ditt. (Hvis du ikke har et passord, fordi du bruker Google-, Facebook- aller Apple-kontoen din til å logge på Todoist, ser du ikke dette alternativet.)
  6. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  7. Trykk på send-ikonet for å lagre endringene.