Endre passordet ditt

Business

Oppdater passordet ditt på hvilken som helst av enhetene dine for å holde Todoist-kontoen din trygg.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre og velg Innstillinger.
  2. Ved siden av Passord, klikker du på Endre passord. Skriv inn det gamle passordet ditt.
  3. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  4. Klikk på Endre passord for å lagre endringene.

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Velg Konto.
  4. Trykk på Legg til / endre passord.
  5. Skriv inn det gamle passordet ditt. (Hvis du ikke har et passord, fordi du bruker Google- eller Facebook-kontoen din til å logge på Todoist, ser du ikke dette alternativet.)
  6. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  7. Trykk på send-ikonet, for å lagre endringene.
  1. Når du er på Todoist-hovedskjermbildet ditt, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på Endre passord.
  4. Skriv inn det gamle passordet ditt.
  5. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  6. Trykk på Ferdig, for å lagre endringene.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Ved siden av passordet, klikker du på Endre passord.
  3. Skriv inn det gamle passordet ditt.
  4. Skriv inn det nye passordet, og skriv det inn igjen for å bekrefte.
  5. Klikk på Lagre passord, for å lagre endringene.