Logg på eller av Todoist

Business

Det er raskt og enkelt å logge på eller av Todoist! Slik gjør du det:

Logg inn på Todoist

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på Logg inn.
  3. Velg hvordan du vil logge inn på kontoen din (det skal være det samme alternativet du brukte til å opprette kontoen din):
    • Klikk på Fortsett med Google, og velg Google-kontoen tilknyttet Todoist-kontoen din.
    • Klikk på Fortsett med Facebook og koble til Facebook-kontoen din.
    • Klikk på Fortsett med Apple og koble til Apple-kontoen din.
    • Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt, og klikk på Logg inn-knappen.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Velg hvordan du vil logge inn på kontoen din (det skal være det samme alternativet du brukte til å opprette kontoen din):
    • Trykk på Fortsett med Google, og velg Google-kontoen tilknyttet Todoist-kontoen din.
    • Trykk på Fortsett med Facebook og koble til Facebook-kontoen din.
    • Trykk på Fortsett med e-post, og skriv inn e-postadressen og passordet ditt.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Velg hvordan du vil logge inn på kontoen din (det skal være det samme alternativet du brukte til å opprette kontoen din):
    • Trykk på Fortsett med Google, og velg Google-kontoen tilknyttet Todoist-kontoen din.
    • Trykk på Fortsett med Facebook og koble til Facebook-kontoen din.
    • Trykk på Fortsett med Apple og koble til Apple-kontoen din.
    • Trykk på Fortsett med e-post, og skriv inn e-postadressen og passordet ditt.

Logg ut av Todoist

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Logg ut.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Øverst til venstre trykker du på meny-ikonet.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Logg ut.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne.
  3. Trykk på Logg ut.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Logg ut.