Todoists grenser for oppgaver, prosjekter, filer med mer

Business

Abonnementer

• Beginner: Et kostnadsfritt abonnement som lar deg bruke de fleste av Todoists funksjoner, men med begrenset kapasitet. Som bruker av et kostnadsfritt abonnement kan du kun opprette ett kostnadsfritt team.
  • Pro: Et kontospesifikt abonnement som lar deg bruke Pro-funksjoner i de private prosjektene dine. Som en Pro-abonnent kan du bare opprette ett kostnadsfritt team.
  • Forretning: Et teamspesifikt abonnement som gir teamet ditt tilgang til mer avanserte Business-funksjoner. Enhver bruker kan ha så mange betalte teamarbeidsområder som de trenger.
Enhver Todoist-bruker som blir med i eller oppgraderer et team til Business, får automatisk kostnadsfri tilgang til Pro-funksjoner for alle sine private prosjekter.

Private prosjektgrenser

De private prosjektgrensene dine bestemmes av om du er en Beginner-bruker (kostnadsfritt) eller en Pro-bruker (betalt). Husk: Hvis du er del av et team som abonneres på Business-abonnementet, får du automatisk tilgang til Pro-funksjoner for alle dine private prosjekter kostnadsfritt.

Prosjektgrenser

Antall Beginner Pro
Aktive private prosjekter

5

300

Prosjekter blitt med i (inkl. private prosjekter og teamprosjekter)

opptil 500

opptil 500

Brukere per prosjekt 5 5
Aktive oppgaver per prosjekt 300 300

Ytterligere grenser

Antall Beginner Pro

Aktivitetshistorikk

1 uke Ubegrenset

Filtre

3 150

Filstørrelse for vedlegg i kommentarer

5 MB 100 MB

Filstørrelse for vedlegg i e-poster

5 MB 25 MB

Teamgrenser

Beginner- og Pro-brukere kan bare opprette ett kostnadsfritt team. Hvis du oppgraderer teamet ditt til Business-abonnementet, får du:

• Ytterligere funsjoner og økte grenser (listet opp i oversikten nedenfor).
  • Pro-funksjoner for alle teammedlemmer på tvers av alle deres private prosjekter.
  • Ett ekstra kostnadsfritt team.

Ytterligere funksjoner

Funksjoner Free Business
Oppgavepåminnelser Ikke inkludert Inkludert (maksimalt 700 påminnelser)
Oppgavevarighet Ikke inkludert Inkludert
Temaer Ikke inkludert Inkludert
Automatiske sikkerhetskopier Ikke inkludert Inkludert
Innstillinger for tillatelser Ikke inkludert Inkludert
Sikkerhetskontroller Ikke inkludert Inkludert

Økte teamgrenser

Funksjoner Free Business
Aktive prosjekter i et teamarbeidsområde

5

opptil 500

Teammedlemmer

1000

1000

Personer per teamprosjekt

250

250

Gjester per teamprosjekt

5 1000

Filtre

3 150 per medlem

Filstørrelse for vedlegg til kommentarer

5 MB 100 MB

Filstørrelse for vedlegg i e-poster

5 MB 25 MB

Generelle grenser

Noen grenser gjelder for alle Todoist-kontoer (enten de er kostnadsfrie eller betalt):

Funksjon og størrelsesgrenser

Funksjon Maksimal grense

Seksjoner per prosjekt

20
Etiketter 500
Vedlegg Ubegrenset
Filstørrelse for avatar 4 MB

Tegngrenser

Funksjon Maksimal tegngrense
Oppgavenavn 500
Oppgavebeskrivelse 16 384
Seksjonsnavn 2048
Prosjektnavn 120
Filternavn 60
Filterforespørsel 512
Etikettnavn 60
Oppgavekommentar 15 000

Vanlige spørsmål

Hvis spørsmålet ditt ikke er oppført nedenfor, kan det hende det du finner det blant våre vanlige spørsmål om team.

Hvor mye koster hvert abonnement?

Du kan se siden vår med priser her!

Hvorfor har dere valgt en prosjektgrense på 500 prosjekter?

Når du logger inn på Todoist, bør appen din automatisk utføre en full synkronisering. En full synkronisering betyr at serverne våre sjekker hele kontoen din (inkludert prosjekter, oppgaver, filtre, etiketter osv.) for oppdateringer. Jo flere elementer du har i kontoen din, desto lengre tid vil en full synkronisering ta, og desto større er risikoen for at det oppstår synkroniseringsproblemer. Vi har derfor satt grensen til 500 prosjekter for å sikre at Todoist kan synkronisere raskt og vellykket.

Når det er sagt, håper vi snart å gjøre noen forbedringer i koden som gjør det mulig for oss å øke prosjektgrensene. Følg med!

Jeg har opprettet et kostnadsfritt team, men jeg har også blitt invitert til et annet team. Må jeg oppgradere det kostnadsfrie teamet mitt til et betalt abonnement for å godta den andre teaminvitasjonen?

Nei. Selv om du bare kan opprette ett kostnadsfritt team om gangen, kan du bli med i så mange team du vil.

Teller arkiverte oppgaver, seksjoner og prosjekter mot disse grensene?

Nei, grensene gjelder bare for aktive oppgaver, seksjoner og prosjekter.

Jeg har nådd en grense. Kan dere øke denne grensen for meg?

Nei, vi kan ikke øke grenser for individuelle kontoer.