Skrive ut oppgavene dine

Business

Uansett hvor mye du stoler på den digitale gjøremålslisten din, kan det noen ganger være greit å se det hele på fysisk papir. Gjør følgende for å skrive ut gjøremålslistene dine i Todoist:

1. Åpne listen du vil skrive ut: Innboks, Teaminnboks (Todoist Business), I dag, Kommende, eller et spesifikt prosjekt, en spesifikk etikett eller et spesifikt filter.
  2. Øverst til høyre klikker du på web_settings-fill.svg tannhjulet.
  3. Velg Skriv ut.
  4. (Valgfritt) Klikk på Inkluder kommentarer hvis du også ønsker å skrive ut kommentarene til oppgavene i listen din.
  5. Følg trinnene i utskriftsvinduet, for å skrive ut listen din.

Dessverre kan du kun skrive ut oppgaver via Todoist på nett, eller i macOS- eller Windows-appen (eldre utgaver).