Skrive ut oppgavene dine

Business

Uansett hvor mye du stoler på den digitale gjøremålslisten din, kan det noen ganger være greit å se det hele på fysisk papir. Gjør følgende for å skrive ut gjøremålslistene dine i Todoist:

1. Åpne listen du vil skrive ut: Innboks, Teaminnboks (Todoist Business), I dag, De neste 7 dagene, eller et spesifikt prosjekt, en spesifikk etikett eller et spesifikt filter.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til høyre og velg Skriv ut. Hvis noen av oppgavene dine inkluderer kommentarer, vil du bli spurt om du vil inkludere dem i utskriften.

Dessverre kan du akkurat nå kun skrive ut oppgaver fra Todoist på nett, eller i Mac- eller Windows-appen (eldre utgaver).