Opprett en Todoist-konto

Business

Takk for at du prøver Todoist! Du kan komme i gang med en ny konto på noen få sekunder:

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Øverst til høyre klikker du Registrer deg.
  3. Velg hvordan du vil registrere deg på Todoist:
    • Hvis du vil registrere deg med Google-kontoen din, klikker du på Fortsett med Google.
    • Hvis du vil registrere deg med Facebook-kontoen din, klikker du på Fortsett med Facebook.
    • Hvis du vil registrere deg med Apple-kontoen din, klikker du på Fortsett med Apple.
    • Hvis du vil registrere deg med e-postadressen din skriver du inn e-postadressen og klikker på Registrer med e-post.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på Registrer deg-knappen.
  3. Velg hvordan du vil registrere deg på Todoist:
    • Hvis du vil registrere deg med Google-kontoen din, klikker du på Fortsett med Google.
    • Hvis du vil registrere deg med Facebook-kontoen din, klikker du på Fortsett med Facebook.
    • Hvis du vil registrere deg med Apple-kontoen din, klikker du på Fortsett med Apple.
    • Hvis du vil registrere deg med e-postadressen din skriver du inn e-postadressen og klikker på Registrer med e-post.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Velg hvordan du vil registrere deg på Todoist:
    • Hvis du vil registrere deg med Google-kontoen din, trykker du på Fortsett med Google.
    • Hvis du vil registrere deg med Facebook-kontoen din, trykker du på Fortsett med Facebook.
    • Hvis du vil registrere deg med Apple-kontoen din, trykker du på Fortsett med Apple.
    • Hvis du vil registrere deg med e-postadressen din trykker du på Fortsett med e-post og skriver inn e-postadressen din.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Velg hvordan du vil registrere deg på Todoist:
    • Hvis du vil registrere deg med Google-kontoen din, trykker du på Fortsett med Google.
    • Hvis du vil registrere deg med Facebook-kontoen din, trykker du på Fortsett med Facebook.
    • Hvis du vil registrere deg med Apple-kontoen din, trykker du på Fortsett med Apple.
    • Hvis du vil registrere deg med e-postadressen din trykker du på Fortsett med e-post og skriver inn e-postadressen din.

Hvis du nettopp har begynt med Todoist, bør du ta en titt på Kom i gang-innføringen.