Aktiver/deaktiver Karma

Business

Todoist Karma måler produktiviteten din, lar deg sette daglig og ukentlige mål, og visualiserer trender over tid. Hvis du ikke synes det er nyttig, kan du slå det av i innstillingene for produktivitet.

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Produktivitet.
  4. Bruk Todoist Karma-bryteren til å slå Karma-funksjonen på og av.
  5. Klikk på Oppdater.
  1. Trykk på meny-ikonet nederst i venstre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å få tilgang til Innstillinger.
  3. Trykk på Produktivitet.
  4. Slå på eller av Karma helt ved å bruke Karma-boksen.
  1. Fra hovedmenyen til Todoist trykker du på tannhjulet øverst til høyre for å åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Produktivitet.
  3. Slå på eller av Karma helt ved å bruke Bruk Karma.

Hvis du ikke ser noen fordel med de daglige og ukentlige målene, kan du slå dem av ved å sette målene til 0. Målene vil alltid være oppnådd og kommer ikke i veien for deg.

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Produktivitet.
  4. Endre Daglige oppgaver til 0.
  5. Endre Ukentlige oppgaver til 0.
  6. Klikk på Oppdater.
  1. Trykk på meny-ikonet nederst i venstre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å få tilgang til Innstillinger.
  3. Trykk på Produktivitet.
  4. Trykk på Daglig mål.
  5. Endre det til 0.
  6. Trykk på OK.
  7. Trykk på Ukentlig mål.
  8. Endre det til 0.
  9. Trykk på OK.
  1. Fra hovedmenyen til Todoist trykker du på tannhjulet øverst til høyre for å åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Produktivitet.
  3. Endre Daglige oppgavemål til 0.
  4. Endre Ukentlig oppgavemål til 0.
  5. Trykk på Ferdig.