Endre fargetemaer

Business

Tilpass Todoist ved å velge fargetemaet som passer stilen din best. Du kan velge mellom både gratisalternativer og Pro-alternativer:

Free-temaer

Todoist, Noir, Nøytral, Mandarin og Mørk.

Pro-temaer

Solsikke, Kløver, Blåbær, Himmel, Ametyst, Grafitt, Rosa og Kongeblå.

Slik velger du tema:

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Velg Tema.
  3. Velg temaet du vil bruke.
  4. Valgfritt: Slå Synkroniser tema-alternativet AV for å bruke forskjellige temaer på forskjellige enheter, eller PÅ for å bruke det valgte temaet på alle enheter.

1. Trykk på meny-ikonetøverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i menyen til venstre trykker du på Innstillinger og deretter Tema.
  3. Velg temaet du vil bruke.
  4. Valgfritt: Slå Synkroniser tema-alternativet AV for å bruke forskjellige temaer på forskjellige enheter, eller PÅ for å bruke det valgte temaet på alle enheter.
  5. Valgfritt: Du kan sette Todoist til automatisk å bytte til det mørke temaet når enheten din bruker den mørke modusen. Slå ganske enkelt Automatisk mørkt tema på. Dette er tilgjengelig på Android 10 eller nyere.

1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. I Innstillinger velger du Tema.
  3. Velg temaet du vil bruke.
  4. Valgfritt: Slå Synkroniser tema-alternativet AV for å bruke forskjellige temaer på forskjellige enheter, eller PÅ for å bruke det valgte temaet på alle enheter.
  5. Valgfritt: Du kan sette Todoist til automatisk å bytte til det mørke temaet når iOS-enheten din bruker den mørke modusen. Slå ganske enkelt Automatisk Mørk-modus på.

Når du når Karma-nivået Opplyst, vil et nytt mystisk tema låses opp for kontoen din.