Endre fargetemaer

Business

Tilpass Todoist ved å velge fargetemaet som passer stilen din best. Du kan velge mellom både gratis alternativer og Premium-alternativer:

Gratis temaer: Todoist Rød, Noir, Mørk, Nøytral og Mandarin.

Premium-temaer: Solsikke, Kløver, Blåbær, Himmel, Ametyst og Grafitt.

Gjør følgende for å velge tema:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist og velg Tema.
  2. Velg temaet du vil bruke.
  3. Valgfritt: Slå Synkroniser tema-alternativ AV for å bruke forskjellige temaer på forskjellige enheter, eller PÅ for å bruke det valgte temaet på alle enheter.

1. Klikk på tannhjuletøverst til venstre i Todoist.
  2. Til høyre, under Innstillinger, klikker du på Tema.
  3. Velg temaet du vil bruke.
  4. Valgfritt: Slå Synkroniser tema-alternativ AV for å bruke forskjellige temaer på forskjellige enheter, eller PÅ for å bruke det valgte temaet på alle enheter.

1. Trykk på meny-ikonetøverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i menyen til venstre trykker du på Innstillinger og deretter Tema.
  3. Velg temaet du vil bruke.
  4. Valgfritt: Slå Synkroniser tema-alternativ AV for å bruke forskjellige temaer på forskjellige enheter, eller PÅ for å bruke det valgte temaet på alle enheter.

1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. I Innstillinger velger du Tema.
  3. Velg temaet du vil bruke.
  4. Valgfritt: Slå Synkroniser tema-alternativ AV for å bruke forskjellige temaer på forskjellige enheter, eller PÅ for å bruke det valgte temaet på alle enheter.