Etiketter

Business

Spar tid ved å gruppere lignende oppgaver sammen ved hjelp av etiketter. Du vil kunne hente frem en liste med alle oppgaver med en gitt etikett i løpet av sekunder. Du kan legge til hvilke som helst etiketter du måtte ønske, men vi kan foreslå noen populære det kan være greit å starte med:

• @e-post – Bruk denne etiketten til å lage en liste med alle e-post-oppgaver på tvers av prosjekter, så du kan svare på alle samtidig.
  • @venter – Legg til denne etiketten på alle oppgaver der du venter på noe for å komme i gang, så du ikke glemmer å følge opp.
  • @15_min – Sjekk denne etiketten når du har 15 ledige minutter til å gjøre et par små oppgaver.

På hvilken som helst plattform, enten det er på nett, på en datamaskin, eller på en mobil enhet, skriver du bare @ etterfulgt av etikettnavnet i oppgavefeltet. Du vil få opp en liste med eksisterende etiketter, eller du kan legge til en ny etikett.

Den smarte Legg til raskt-funksjonen vil automatisk gjenkjenne og legge til etiketten når du lagrer oppgaven.

Hvis du bruker Todoist på en datamaskin, eller i en nettleser på en mobil enhet, kan du raskt og enkelt endre navnet til en etikett ved å åpne etikettens visning og klikke på etikettens tittel.
Når du oppretter en etikett, kan du ikke bruke et mellomrom eller " i etikettens tittel. Du kan heller ikke legge til symbolet @ i etikettens tittel. Hvis du bruker noen av disse tegnene, vil de automatisk erstattes av en understrek. Eksempel: Hvis du prøver å navngi en etikett E-poster @Jobb, vil etiketten automatisk få navnet E-poster__Jobb.

Hvordan søke etter en etikett

Skriv etikettnavnet i søkefeltet øverst i Todoist. Skriv f.eks. «@haster» i søkefeltet for å hente opp alle oppgaver med etiketten @haster.

På nett og i macOS- eller Windows-appen kan du bruke tastatursnarveien f til å starte et nytt søk.

Du finner også en komplett liste over alle de eksisterende etikettene dine i Etiketter-menyen i Todoist.

Klikk eller trykk på et etikettnavn for å hente opp en liste med alle tilknyttede oppgaver. (Oppgaver med den etiketten som har blitt tildelt andre personer vil ikke vises i denne listen.)

Du kan også opprette filtre med etiketter. Eksempel: Filteret «i dag og @e-post» vil hente alle oppgaver med etiketten @e-post som forfaller i dag.

Mer om etiketter: