Etiketter

Business

Spar tid ved å gruppere lignende oppgaver sammen ved hjelp av etiketter. Du vil kunne hente frem en liste med alle oppgaver med en gitt etikett i løpet av sekunder.

Du kan legge til hvilke som helst etiketter du måtte ønske, men vi kan foreslå noen populære det kan være greit å starte med:

• @epost – Bruk denne etiketten til å lage en liste med alle e-post-oppgaver på tvers av prosjekter, så du kan svare på alle samtidig.
  • @venter – Legg til denne etiketten på alle oppgaver der du venter på noe for å komme i gang, så du ikke glemmer å følge opp.
  • @15_min – Sjekk denne etiketten når du har 15 ledige minutter til å gjøre et par små oppgaver.

På hvilken som helst plattform, enten det er på nett, på en datamaskin eller på en mobil enhet, skriver du bare @ etterfulgt av etikettnavnet i oppgavefeltet. Du vil få opp en liste med eksisterende etiketter, eller du kan legge til en ny etikett.

Den smarte Legg til raskt-funksjonen vil automatisk gjenkjenne og legge til etiketten når du lagrer oppgaven.

Gjør etikettene dine mer spenstige med emojier. Eksempel: @e-post 💌 eller @venter 💤.

Hvordan søke etter en etikett

Skriv etikettnavnet i søkefeltet øverst i Todoist. Skriv f.eks. «@venter» i søkefeltet for å hente opp alle oppgaver med etiketten @venter.

På nett og i macOS- eller Windows-appen kan du bruke tastatursnarveien f til å starte et nytt søk.

Du finner også en komplett liste over alle de eksisterende etikettene dine i fanen Etiketter i Todoist.

Klikk eller trykk på et etikettnavn for å hente opp en liste med alle tilknyttede oppgaver. (Oppgaver med den etiketten som har blitt tildelt andre personer vil ikke vises i denne listen.)

Du kan også opprette filtre med etiketter. Eksempel: Filteret «i dag og @e-post» vil hente alle oppgaver med etiketten @e-post som forfaller i dag.

Mer om etiketter: