Dele et privat prosjekt

Business

Trenger du et sted å planlegge en stor fest med en venn, dele en handleliste med ektefellen din, eller tildele oppgaver til barna dine? Prøv å dele et prosjekt med dem!

Er du samarbeidspartner med kolleger på tvers av flere prosjekter? Hvis det er tilfelle, bør du vurdere å opprette et team!

Del er prosjekt

Alle du deler et prosjekt med vil ha full tilgang til all informasjonen i prosjektet, som oppgaver, kommentarer og opplastede filer. De kan legge til nye oppgaver, tildele oppgaver, fullføre oppgaver, legge til kommentarer, og laste opp nye filer til prosjektet.

1. Høyreklikk på prosjektet og velg Del.
  2. Skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du vil dele med. Hvis personen du inviterer ikke har en Todoist-konto, mottar personen en e-post med en invitasjon til prosjektet, som gir en muligheten til å registrere en gratis konto.
  3. Klikk på Inviter for å sende invitasjonen(e).
  1. Åpne prosjektet og trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  2. Trykk på Del. En liste over prosjektsamarbeidspartnere vises. Hvis prosjektet ikke er delt, ser du to alternativer:
  • Del kobling lar deg kopiere en invitasjonskobling andre kan bruke til å bli med i prosjektet.
  • + Inviter medlemmer lar deg invitere noen til prosjektet ditt ved å legge til navnet og e-postadressen deres.

Når du trykker på + Inviter medlemmer, har du to alternativer:

• Oppgi samarbeidspartnerens navn eller e-postadresse i feltetTil:. Deretter trykker du på e-postadressen deres for å bekrefte. De vil alltid ha Kan redigere-tillatelsen.
  • Trykk på det røde pluss-ikonet for å invitere en samarbeidsparter fra Kontakter-listen din.

Du kan også dele et prosjekt via prosjektets hurtigmeny.

1. Trykk for å åpne prosjektet du vil dele.
  2. Trykk på del-ikonet. En liste over prosjektsamarbeidspartnere vises.
  3. Trykk på person-ikonet øverst til høyre igjen, for å legge til samarbeidspartnere.
  4. Oppgi navnet eller e-postadressen til personen prosjektet skal deles med. Hvis personen du inviterer ikke har en Todoist-konto, mottar personen en e-post med en invitasjon til prosjektet, som gir en muligheten til å registrere en gratis konto.

Dele et overordnet prosjekt

Hvis du deler et overordnet prosjekt med noen, får de ikke automatisk tilgang til underprosjektene. Du må i stedet invitere dem til hvert underprosjekt.

Tildele en oppgave

Tildele en eksisterende oppgave

1. I hvilket som helst delt prosjekt klikker du på tildel-ikonet til høyre for oppgavenavnet.
  2. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.
  1. Når du er i et delt prosjekt, trykker du på oppgaven for å åpne oppgavevisningen.
  2. Trykk på tildel-ikonet.
  3. Fra menyen som dukker opp velger du personens navn.

Hvis du bruker iOS-appen, kan du også tildele en oppgave via hurtigmenyen.

Du kan tildele flere oppgaver samtidig.

Tildele en ny oppgave

1. Åpne et delt prosjekt og klikk på + Legg til oppgave.
  2. Skriv hele oppgavenavnet og skriv +-symbolet etterfulgt av navnet deres.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.
  1. Åpne et delt prosjekt og trykk på knappen +.
  2. Skriv hele oppgavenavnet, og skriv +-symbolet etterfulgt av navnet deres.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.
Visste du at du kan angi en påminnelse for noen andre? Her ser du hvordan!

Fjerne noen fra et delt prosjekt

1. Høyreklikk på prosjektet.
  2. Velg Del fra menyen.
  3. Før pekeren over navnet til brukeren du vil fjerne.
  4. Klikk på søppelkassen ved siden av navnet.
  1. Trykk for å åpne prosjektet.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Trykk på Del. En liste over prosjektsamarbeidspartnere vises.
  4. Trykk på fjern person-ikonet for å fjerne samarbeidspartneren.
  5. Trykk på Fjern samarbeidspartner.
  1. Trykk for å åpne prosjektet.
  2. Trykk på del-ikonet. En liste over alle prosjektsamarbeidspartnere vises.
  3. Trykk på de tre prikkene ved siden av brukerens navn.
  4. Trykk på Slett.
  5. Trykk på OK.

Vanlige spørsmål

Kan jeg tildele samme oppgave til flere personer?

Nei. Denne artikkelen forklarer hvorfor.

Kan jeg tildele en oppgave til meg selv?

Ja, men kun i et delt prosjekt.

Jeg finner ikke personen jeg vil tildele en oppgave til i mottakerlisten. Hva skal jeg gjøre?

Merk deg at du må dele prosjektet med personen før du tildeler personen en oppgave. Hvis du ikke allerede har delt prosjektet, vil ikke personen vises på listen med mottakere.